Nie jestem przekonany, czy aby wieszanie tablic na płotach jest dobrym pomysłem... Przecież taką blachę można sobie wziąć, przykręcić do auta i zatankować. Wiem, bo na moje skradzione z auta blachy dokonano takiej kradzieży... Uważam, że tablice powinno oddawać się "z ręki do ręki". Ale na pewno inicjatywa uczciwych znalazców, epiotrkow, itp. ZACNA!
Zastanawia mnie też fakt co ma wspólnego ulewa/podtopienia z zagubionymi tablicami? Że co, ten pasek dolny puszczał, jak nie była tablica na wkręt, czy jak??? Sama woda, czy jazda w wodzie powodowała, że się zsuwały???
Zgubili a teraz płacz. Do urzędu i wyrabiać nowe blachy cebulaczki.
co to za pomysł z wieszaniem tablic pi płotach? Skrajna głupota. Zebrać do kupy i zanieśc do urzedu ...niech urzad szuka i powiadamia wlascicieli.
W dzisiejszy losowaniu padły nastepujace nr...
Wylosowani otrzymają patent motorowodniaka
Dlatego zawsze gdy kupuje auto to tablice nituje i z głowy.W przypadku handlu 1min wiertarką i z głowy.
powstał specjalny portal przeznaczony dla znalezionych i zgubionych tablic rejestracyjnych: https://znalezionetablice.pl/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!