Pieniędzy rodzicom dzieci niepelnosprawnych zazdroszcza debile!!!!!!!!!!!
Kościołów w to nie mieszaj, my też swoje dzieci za własne środki dowozimy na zajęcia.
ale czy Szansa to nadal Szansa,czy maszynka do robienia pieniędzy przez panią Góral? Szansa jest jak chińska fabryka , szybki dwutygodniowy turnus rehabilitacyjny , co by kase z NFZ przytulić i przyjąć jak najwięcej pacjentów.
O intencjach pani dyrektor i jej skromności świadczy tablica pamiątkowa wisząca przy wejściu po lewej stronie ufundowana "przez wdzięcznych rodziców".
Centrum Rehabilitacyjne ,,Szansa" nie jest placówka oświatowa ,dlategonie istnieje obowiązek dowozu dzieci,!!! Prezydent nie musi organizować dojazdu.
Kto się ze mną zamieni i zaopiekuje się moim jednym niepełnosprawnym dzieckiem na 1 miesiąc ,a ja w zamian zaopiekuję się pięciorgiem zdrowych dzieci. Nadmieniam ,że moje dziecko potrzebuje opieki przez całą dobę.
Może petycję do pani prezes napisać? Z tego co wiem, niektóre potrzebujące dzieci do tej pory były dowożone na koszt szansy.
Magistrat długo nie odpowiada coś. Niech jeszcze prezydent wyda zarządzenie o tym, że nie będzie transportu i ch...
Do gość 124 człowieku czy ty zdajesz sobie sprawę ile siły i energii rodzice dzieci takich jak Estera poświęcić muszą a te 1200 czasem na leki i badania nie starczają może pomyśl zanim napiszesz takie głupoty
Przed referendum kiedy każde poparcie dla prezydenta się liczyło to znalazł się bus, koszulki i
podarki by niepełnosprawni przed magistratem protestowali.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
zobaczcie zestawienie przychodów i pieniędzy na nagrody osrodka - no ale przeciez nie ma z czego zaplacic przejazdow bo mniej do kieszeni pojdzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!