Straż i Policja próbowała otoczyć jednego gościa ale się wymknął. Gratulację za fachowo przeorowadzona akcje. Jest się czym chwalic
Widziałem jak dwa razy policja spisywał za jazdę po tej drodze. Jeden motorem takim zielonym co jeździ bardzo często i trąbi na ludzi a drugiego samochodem. Karać takich co jeżdżą tam i przeszkadzają normalnym spacerowiczom.
Wieśniak czy szlachcic,wszyscy w jednych butach chodzicie . Jak tak można użyć takiego słowa.
Wy paroby z manhatanu.
pewnie w dodatku siedzi na socjalu, lewej kasie albo bezrobotny bo gdyby poszedl do pracy to glupie pomysly same by odeszly.
Narzekać każdy potrafi. Że motory, że samochody na tej drodze. Ja ostatnio widziałem jak policjant z policjantka trzepali gościa na zielonym motorze myślę że na pouczeniu się nie skończyło. A jak wysłał zdjęcie do nadleśnictwa to po kilku dniach przysłali mi mail że kierowca został ukarany mandatem 500 zł.
Pewnie jakis wiesniak Z piotrkowa :) :) trzepna cos po nosie od sasiada chemika I szaleje :) :) grzbiet :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!