JAK SŁYSZĘ ZARZUTY DO PARTII RZĄDZĄCEJ TO MNIE KREW ZALEWA,Tuskolandia to dopiero był armagedon same afery kasa tylko do siebie, afrs paliwowa, sądowa,VAT, Smoleńsk,Amber Golf, OFE,LOT, nie ma branży w której nie byłoby afery a zwykły zjadacz chleba za 1200,00zapitalał, i tylko powtarzali "PINIĘDZY NIE MA I NIE BEDZIE"ale tylko dla zwykłego obywatela, bo dla Rostowskiego i Tuska oraz cslego ich obozu to kasy pieniądze aż się przelewały,
Miejmy nadzieję że wygra PIS.Niech jeszcze porozlicza poprzednie rządy i ich wałki np z vat.Ja,moja rodzina i znajomi głosujemy tylko na PIS.Nie oszukujmy się,to jedyna słuszna partia.Za ich rządów żyje mi się najlepiej od 20lat.Wcześniej bieda.
dlaczego Pan Prezydent nie szanuje ludzi i jeżdzi po kraju i przebiera się jak pa..... pa
Inflacja w lutym wzrosła do 4,7 proc. w ujęciu rok do roku - podał GUS. Znów mocno drożała żywność, wyraźnie w górę poszły ceny prądu, a jeszcze bardziej - aż o 50 proc. - koszt wywozu śmieci.
Czy wyborcom PIS nie przeszkadza że Ziobro pobiera 4 pensje? Czy nie przeszkadza że Kurski zarabia wielkie pieniądze i jeszcze bierze odprawę i wraca na stanowisko? Czy nie przeszkadza że idzie 2 miliardy na TVP a nie ma na szpitale? Czy nie przeszkadza że idą miliony na komisję smoleńską , która niczego nie wyjaśni? Na rozbijanie limuzyn rządowych? Że kradną nasze pieniądze z OFE? Że kradną pieniądze z PCK i Caritasu?
jeżeli nie wygra duda ,to moją wcześniejszą emeryturę ,,,,,wezmą ,o 500+ i dodatkowych emeryturach nie wspomnę ,dlatego wszyscy z mojej rodziny za DUDĄ
Nie ma prawdziwie propolskiego kandydata! Wszyscy grają do jednej bramki stwarzając tylko pozór rywalizacji i prześcigając się w obietnicach fundując wszystkim teatrzyk dla mających nadzieję w beznadziejnej już sytuacji. Ostatnim legalnym Prezydentem Polski był POLAK Juliusz "Nowina" Sokolnicki i jest to skrzętnie przed wszystkimi ukrywane!
Rząd trwogi miliardy na TVP Rydzyka czy rozbijanie limuzyn. Utrzymanie tego rządu jest najdroższe w historii a nie ma kasy na szpitale i walkę z koronawirusem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!