Jest to okropne aby topić zabijać czy gnębić zwierzęta. Niestety nasze schronisko w ogóle nie pomaga w adopcji czy też wzięciu takich ,,niechcianych ' szczeniaków. Wiem bo sama dzwoniłam. Jedyne co mi powiedzieli , że mogę zrobić zdjęcia piesków i wrzucić na stronę schroniska. Udało mi się pieski wydać ale może na przyszłość pracownicy schroniska będą bardziej pomocni niż w moim przypadku.
26 maja w święto Bożego Ciała. Ten bezbożnik powinien się też utopić jak te bezbronne pieski. Jak można tak bezpośrednio wrzucić je do wody.
ormo wez Ty idź do szkoły bo chyba trochę lekcji opuściłeś. Zwłaszcza z języka polskiego. Mówimy o szczeniętach...... Co za znieczulica. Gratuluję wrażliwości.
ja bym c...a zabil zakopał w lesie jak śmiecia tak samo jak on postąpił z tymi pieskami
Jak można być takim potworem bez serca !!! Niech się państwo w końcu weźmie za to i surowsze kary !!! Taki ktoś jak ty nie powinien żyć !!!
Przydałby się powrót do starego, dobrego: oko za oko, ząb za ząb. Jednostki dopuszczające się takich czynów społeczeństwu nie są potrzebne. Dziś utopił szczeniaki, to i człowieka zabije bez wahania.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!