Jeśli otworzą szkoły to daje max miesiąc jak będą zamykać. W Niemczech po 3 dniach pojawiły się problemy i jak słyszę zamykają klasy. Teraz liczba zakażeń dochodzi do 1000 a co będzie jak ludzie wrócą z wakacji.
Miałam, przeszłam i zaliczyłam miesiąc wolnego. Zero objawów. Bajka
Ja mam gdzieś rok szkolny. Obawiam się jedynie tego, że będzie jeszcze głupiej, niż jest. A czytając wypowiedzi szkolnych dyrektorów i reszty odpowiedzialnych za ten cyrk wnioskuję, że niestety, ale będzie głupiej. Jak minister zaproponuje, by dzieci w szkole nosiły na głowach wiaderka, to dyrektorzy pewnie temu przyklasną. Taki to mamy poziom kadry w szkołach.
Jak sie naród nie obudzi to będzie po nas.W maseczkach będziemy leżeć w trumnach w imię coronaściemy.W marcu warunki niby idealne dla wirusa 20stopni itd itp teraz prawie 40 i też wzrost zachorowań...Przed wyborami epidemia niby ustąpiła..Dwa dni po wyborach nagle masowy wzrost zachorowań.Ludzie obudźcie się.
Dalej chodźcie po mieście bez maseczek to nigdy ten wirus nie zniknie. Zobaczcie ile już ludzi umarło! Nie życzę sobie ludzi bez masek na ulicy!!
Ten cały powrót do szkół nie uwzględnia sytuacji, kiedy w domu dziecka jest osoba z grupy ryzyka. W wielu rodzinach są osoby z nowotworami, astmą, zakrzepicą, chorobami płuc i serca itp. Mieszkam z taką osobą i co ma się wyprowadzić? Niemcy już zamykają szkoły, a bardziej zdyscyplinowani od Polaków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!