typowe lewactwo, chcą żeby wszyscy za nich coś robili a oni tylko do góry brzuchem. Lewactwo zawsze kojarzyło mi się z nieodpowiedzialnością. zobaczcie co w USA robią social justice warriors, feministki i studenci na uczelniach uczonych przez socjalistów i komuchów. istna masakra co tam się dzieje.
Jeżeli za śmiecenie karać to trzeba wszystkich a nie tylko jednych. Po drugie jeżeli już to tylko tych co zostawili a nie zbiorowo. A tak ogólnie jak są zaśmiecone ulice miasta to trzeba karać wszystkich mieszkańców czy tylko tych co śmiecą. Bo według tego co piszecie to Prezydent Piotrkowa by zebrał niezłą kasę za mandaty od wszystkich mieszkańców. Budżet miasta byłby niezły. Panie Prezydencie Piotrkowa nie którzy mieszkańcy poddają niezłą myśl.
Wszyscy co tam niby protesuja nich wezmnie sie za szczotki i zamitaja po sobie bo zostawili syf.Teraz pewnie sobie leza w domu i odpoczywaja bo jes im nierobom goraco.
Jakoś tego, jaki syf zostaje po cyklicznych już miesięcznicach smoleńskich nikt nie widzi.
TO NIE MÓJ KOMENTARZ
Wszyscy co tam niby protesuja nich wezmnie
sie za szczotki i zamitaja po sobie bo zostawili syf.Teraz pewnie sobie leza w domu i odpoczywaja bo jes im nierobom goraco.
nie oddam stołka,nie pogorszy mi się !! będę walczył o demokracje !!
wodą pod ciśnieniem sypnąć i po sprawie, pisiorom zawsze źle... miesięcznice.... kur.... raz na rok by starczyło, burdel w tym państwie!
Redakcja ePiotrkow.pl ma cenzure? Napisalem komentarz nikogo nie obrazajac ale piszac prawde o sytuacji politycznej i jakos nie widac. Brawo adminie;) Jestes praworzadnym obywatelem i do tego bez stronym.
Ciekawe kto placji za sprzatanie po miesiecznicach? Mam nadzieje ze nie narod bo ja za to placic nie chce
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!