Za rządów Tuska miało wrócić tyle ludzi - efekt odwrotny, wyjechało jeszcze więcej. Precz z PO - Platformą Ziemi Piotrkowskiej.
Droga Pani inwestora się nie sprowadza jak psa na łańcuchu, inwestor sam przychodzi. I teraz pytanie podstawowe, o jakiego tak naprawdę inwestora chodzi? Słowo inwestor, a już strategiczny stało się jakimś kluczem, wszyscy używają go bez umiaru i myślą, że to jest jakieś systemowe rozwiązanie. Każdy inwestor zewnętrzny, korporacja, czy koncern liczy przede wszystkim na szybki zysk, a nie na uszczęśliwienie ludzi u niego pracujących. Inwestor zewnętrzny to nie jest filantrop rozdający pieniądze i dobrze płatne miejsca pracy. On ma szybko zarobić i kasę wywieść. Taka jest filozofia działania , co zresztą widać na co dzień gołym okiem. A nam tak naprawdę potrzebni są nasi rodzimi przedsiębiorcy, te małe i średnie firmy i dla nich powinno być zapalone zielone światło, dla nich powinno się upraszczać przepisy i obniżać podatki, bo oni to co zarobią to na pewno zainwestują tu w nadwiślańskim kraju, przy okazji dając zatrudnienie wielu ludziom.
Dlatego dziś protestowali przed Sejmem, domagając się bardziej łaskawego spojrzenia rządzących na polskie małe i średnie firmy. Oni nie protestują przed urzędami miast, ale przed polskim sejmem i co Pani na to?
Piękny plakacik :))) Jak że prawdziwy a jak co niektórych w oczy kole :))) Ciekawe czemu ?!
widać nie :)))
mało mnie to obchodzi na kogo głosujesz bo rozwodzę się nad tym jak że ładnym plakacikiem :)))
"Jakże" piszemy razem, podobnie jak "wskutek". Czyżby autor plakaciku się objawił? ;-)
ta ulotka to prawda. to miasto nie ma nic do zaoferowania ,zadnych widoków na to aby cos mialo sie zmienic na lepsze. chojniuakowo-koscielna wladza dba tylko o swoje interesy a ludzie z miasta uciekają....
Jestem dyslektykiem teraz to takie modne :)))
Boli ten plakacik co?? Oj boli :)))
Myślałem jeszcze, że może by tak do waszej bandy się zapisać i wtedy jakiś etacik do utrudniania życia innym?
Jednak jak pomyślę ,że niedługo w tym mieście pozostaną tylko pasożyty, emeryci i renciści, to strach mnie ogarnął na myśl jak sami z głodu skoczycie sobie do gardeł.
A gdzie masz rozum, gdzie masz serce i przyzwoitość? Czyżby w d...e?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!