Pół roku temu "pożegnałem" się z Juko i przeszedłem do konkurencji. A tu masz babo placek. Znowu mnie uszczęśliwili...
Jak to kto będzie wywoził śmieci? Doradca śmieciowy z PSL, który siedzi za prezydentem
do tej pory 5 firm odbierało odpady, a teraz tylko juko???? coś mi tu śmierdzi...
Ares1--- myślę że mogą być problemy
ja też kiedyś odszedłem od JUKO własnie przez załączony przez~ pamiętam artykól. I teraz co? Znowu będe musiał się z nimi meczyć. Szkoda mi tylko HAk-a i Remondis-a. Bardzo porządne firmy.
Ciekawe kiedy dostaniemy worki na zbiórke odpadów?
Tusk na odchodne zgotował nam ustawową gehennę.
Najważniejsze w ustawie śmieciowej jest to że każdy wie komu i ile ma zapłacić za odbiór śmieci. Reszta jest najmniej istotna. Przecież śmieci mogą i pól roku leżeć.....
My zajmiemy się śmieciami a Tusk z Rostowskim w tym czasie ograbią OFE z naszych pieniędzy.
Fajnie to tłumaczą OFE zbyt dużo na nas zarobiły a co oni robią wszystko zabierają nie pozostawiając nawet grosika.
Państwo jest powołane do ochrony i rozwoju społecznego jego obywateli. PRZYWRÓCENIE POCZUCIA SPRAWIEDLIWOŚCI JEST PODSTAWOWYM OBOWIĄZKIEM ORGANÓW PAŃSTWA, BOWIEM BEZ SPRAWIEDLIWOŚCI, BY ODWOŁAĆ SIĘ DO ŚW. AUGUSTYNA „CZYM PAŃSTWO RÓŻNIŁBY SIĘ OD BANDY ZBÓJCÓW”
Bądź czujny!!Wróg nie śpi!!
Film:
Kabała w Tuskolandii
Tusk Donald , Zielona Wyspa, Tuskolandia......
http://sklave.manifo.com/galeria
Kto poniesie odpowiedzialność za nie wpisanie pojemników na odpady do przetargu. Dlaczego mieszkańcy zostali narażeni na dodatkowe opłaty
"Uchwała z nowymi stawkami – zdaniem prezydenta miasta – może więc trafić pod obrady we wrześniu, a może nawet w październiku." No tak, nachapać się muszą. Udają nieudolnych urzędasów, a tak naprawdę dobrze wiedzą, jak na nasze pieniądze łapy położyć
Jeśli firma wywożąca odpady zobowiązała się wykonać usługę za 4,1 mln a miasto stawki ustaliło opiewające na 13,5 mln to może za nadwyżkę niech gmina wyposaży nas w pojemniki i stojaki na 6 worków do segregacji. Wtedy będzie i pożytek z nadpłaconych przez nas pieniędzy i pewność że nie zjedzą ich urzędnicy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!