Zbierzcie sie w nocy z workami pod magistrat to może wtedy sie obudzą.U mnie nie ma takich problemów.Co by nie wystawił to wszystko wezmą.Podejrzewam że i nawet z teściową nie bylo by problemu.
ja noszę pod blok bo mam blisko i mam to w ***** ,a wam jak nie macie w okolicy blokowiska to wysypcie na ulice to ziom posprząta i z bani jak oni was tak to wy ich tak i po problemie pozdrawiam.
Dalibyście chłopakom po piwie i na pewno by wam wzięli te worki bez problemu.Ale z was są chytrusy i szkoda 4zl wydać no bo przecież juz i tak dużo płacicie.. Lepiej poplakac na forum.
"- Jeśli na tym osiedlu jest problem z liśćmi, skontaktuję się z firmą HAK, spróbuję ich namówić, aby odbierali od mieszkańców większą liczbę worków - dodaje Kosterska."
To tak można namawiać?? Pani Urzędnik? A co na to JUKO ,też da się namówić na moim rejonie?
Coś tu śmierdzi...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!