"- Jeśli na tym osiedlu jest problem z liśćmi, skontaktuję się z firmą HAK, spróbuję ich namówić, aby odbierali od mieszkańców większą liczbę worków - dodaje Kosterska."
To tak można namawiać?? Pani Urzędnik? A co na to JUKO ,też da się namówić na moim rejonie?
Coś tu śmierdzi...
Dalibyście chłopakom po piwie i na pewno by wam wzięli te worki bez problemu.Ale z was są chytrusy i szkoda 4zl wydać no bo przecież juz i tak dużo płacicie.. Lepiej poplakac na forum.
ja noszę pod blok bo mam blisko i mam to w ***** ,a wam jak nie macie w okolicy blokowiska to wysypcie na ulice to ziom posprząta i z bani jak oni was tak to wy ich tak i po problemie pozdrawiam.
Zbierzcie sie w nocy z workami pod magistrat to może wtedy sie obudzą.U mnie nie ma takich problemów.Co by nie wystawił to wszystko wezmą.Podejrzewam że i nawet z teściową nie bylo by problemu.
A co Ty warsztat prowadzisz że masz kilkanaście opon ?
Nikt normalny nie trzyma kilkanaście opon w domu , no chyba że prowadzi działalność .
Zapłać to każda firma przyjmie , dlaczego mieszkańcy mają pokrywać koszty Twojej działalności ?
Mam kilkanaście zużytych opon samochodowych dzwoniłem juz wszędzie żeby je oddać do utylizacji i też jest problem. Nic dziwnego więc że potem ludzie wywalają do lasów. A nowa ustawa miała właśnie z tym skończyć żeby było czyściej. Parodia
To już nie tylko psie kupy są nierozwiązalnym problemem, ale nawet liście? Łoł! ;)
Proponuję następujące rozwiązanie:
1) osobom odpowiedzialnym za podpisanie kretyńsko sformułowanej umowy dać z liścia na otrzeźwienie;
2) tymże samym osobom zasadzić po solidnym kopie w dupę na pożegnanie;
3) zatrudnić osoby z głową na karku.
Limity na produkcję mleka, limity na emisję dwutlenku węgla, limity na spadające liście... tylko głupota w eurokołchozie jest nielimitowana.
Darmowy nawóz z nieba spada a Wy narzekacie? Kupić/zrobić mały kompostownik i cieszyć się z darmowego nawozu do ogródka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!