Bardzo dobrze zę powiat stoi na swoim stanowisku. U nas w Oprzężowie prywatny inwestor chciał odremontować drogę to wójt jak zwykle namieszał bo najpier kanalizacja.
I w Oprzężowie nei mamy ani drogi ani kanalizacji. I zaraz będzie zrzucał odpowiedzialność na powiat.
Za stan dróg odpowiada opieszałość Wójta i nic nie zmieni mojego zdania.
Co za kompromitacja R. brawo powiat... trzymajcie się. Zrobicie kanalizację...coś pójdzie nie tak...to później wójt i gmina zrzuci winę na Was.
Wy odpowiadacie za drogę i tego się trzymajcie....
wolska pisowska mentalność...zrzucić na kogoś innego odpowiedzialność i umyć rączki....tak jak ten was Ład... zabrać innemu żeby dać innemu. dorżnąć klasę średnia
Sąsiedzi powinni się złożyć na drogę. Stać na domy za miliony to i stać na drogę
Drogi na wioskach nikomu nie potrzebne, temat tygodnia.
Niestety ale w moich oczach to Roman ma racjie,w Krzyzanowie tak zrobili że najpierw kanliza i teraz jest tak że pół drogi dobre a pół nie,a przy budowie tej kanalizacji i tak będzie trzeba rozwalić ponad pół drogi.Jedna robota i kopanie a będzie zrobione wszystko na tip top.
w interesie pana wójta leży aby to gmina wykonywała kompleksowo tę inwestycje. Dla niego ważne są tylko w zarządzaniu gminą: elektorat i inwestycje. Proszę nie mieć pretensji do Starosty, ponieważ z wójtem Romanem można się ewentualnie PODOGADYWAĆ A NIE DOGADAĆ. Chodzi o to żeby środki zarówno na kanalizację jak i drogę zostało skierowane do gminy nie do powiatu / a wiem co mówię/. Jak nie wiadomo o co chodzi to tylko o kasę.
Ale co nas obchodzi ta droga , nawet nie wiedziałem że są jakieś Woźniki . Przecież my w EP żyjemy ......
Wodociąg i kanalizacja to gmina jeszcze nie zrobiła. Co za zaścianek w tej Woli
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!