Czy wyborcy pis są w stanie zaakceptować każde złodziejstwo i każdą podłość swoich polityków??? Czy jest jakaś granica? Czy może wierzycie bezgranicznie w propagandę TVP??
Ciekawe ile z osób które tak plują na obecnego prezydęta czy rząd zżekło się tych wszystkich dodatków m.in. 500+, 13 emerytura itd.. Osoby takie podziwiam i szanuję ich decyzje natomiast o reszcie nawet nie chce mi się mówić poprostu nimi gardzę. Ot cały obraz Polaka i nie tylko w polityce ale i w życiu codziennym.
Chcesz mieć gorzej Głosuj na trzaskowskiego Ja zagłosuję na Dudę mi jest dobrze
Tusk, PO, Trzaskowski przygotowywali sprzedaż Niemcom polskich zasobów leśnych i polską energetykę. Całe szczęście, że PAD i PiS przejęli władzę i zapobiegli sabotowaniu państwa przez zdrajców z PO-PSL
Służba zdrowia w zapaści, wszystko coraz droższe , bezrobocie rośnie, pandemia szaleje, ministry robią wałki na miliony a ten mnie będzie gejami straszył i oczka wodne obiecywał. Ludzie to jakiś kabaret jest??? Gdzie my żyjemy?
Komu na sercu leży dobro Polski nie może głosować na Trzaskowskiego.
Uwaga Trzaskowski ma diaboliczny plan relokacji do Polski islamskich imigrantów
Boże jaki zalew PIS-owskich botów w komentarzach. Jak by się ktoś zastanawiał skąd tyle komentarzy chwalących Dudę (brzmiących niemal identycznie i wskazujących niczym nie poparte fake newsy):
https://natemat.pl/249165,byli-asystenci-adama-bielana-prowadza-firme-od-fejkowego-poparcia-dla-dudy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!