Boże jaki zalew PIS-owskich botów w komentarzach. Jak by się ktoś zastanawiał skąd tyle komentarzy chwalących Dudę (brzmiących niemal identycznie i wskazujących niczym nie poparte fake newsy):
https://natemat.pl/249165,byli-asystenci-adama-bielana-prowadza-firme-od-fejkowego-poparcia-dla-dudy
Uwaga Trzaskowski ma diaboliczny plan relokacji do Polski islamskich imigrantów
Komu na sercu leży dobro Polski nie może głosować na Trzaskowskiego.
Służba zdrowia w zapaści, wszystko coraz droższe , bezrobocie rośnie, pandemia szaleje, ministry robią wałki na miliony a ten mnie będzie gejami straszył i oczka wodne obiecywał. Ludzie to jakiś kabaret jest??? Gdzie my żyjemy?
Tusk, PO, Trzaskowski przygotowywali sprzedaż Niemcom polskich zasobów leśnych i polską energetykę. Całe szczęście, że PAD i PiS przejęli władzę i zapobiegli sabotowaniu państwa przez zdrajców z PO-PSL
Chcesz mieć gorzej Głosuj na trzaskowskiego Ja zagłosuję na Dudę mi jest dobrze
Ciekawe ile z osób które tak plują na obecnego prezydęta czy rząd zżekło się tych wszystkich dodatków m.in. 500+, 13 emerytura itd.. Osoby takie podziwiam i szanuję ich decyzje natomiast o reszcie nawet nie chce mi się mówić poprostu nimi gardzę. Ot cały obraz Polaka i nie tylko w polityce ale i w życiu codziennym.
Czy wyborcy pis są w stanie zaakceptować każde złodziejstwo i każdą podłość swoich polityków??? Czy jest jakaś granica? Czy może wierzycie bezgranicznie w propagandę TVP??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!