metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
assa ~assa (Gość)16.09.2014 16:41

Oszczednosci to oni maja w skarpetach!

40

assa ~assa (Gość)16.09.2014 16:44

"bez-komentarza" napisał(a):
Moja renta to: 781,46 zł netto. Jestem chora na raka, długotrwale już. Od lat z tego powodu na rencie, nie mogę też podjąć pracy, bo nie mogę żadnej wykonywać. Ledwo w mieszkaniu wszystko ogarniam. Piszę to, żeby była jakaś skala porównawcza do octów i nie octów.

Ich to nie interesuje!Najwazniejsze ze oni maja.Przeciez sa madrzy, pokończyli studia,No to i wyplate godziwa maja...
Nie ważne, ze znam ludzi po studiach i zarabiają 1680 brutto!

20

his. ~his. (Gość)16.09.2014 16:27

do obiektywnego 1. Ta "duża" odpowiedzialność jest jednak mniejsza niż "wielka". Być może nie czujesz się kompeteny by obsadzać niektóre tu z wymienionych stanowisk. A co byś powiedział jakby "niektóre" z tych stanowisk stworzone były specjalnie dla ciebie.

10

ciekawa ~ciekawa (Gość)16.09.2014 14:49

A czy ta Zbigniewa Stankowski, prezes Miejskiego Zakładu Komunikacyjnego, to z USA przyleciała?

30

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)16.09.2014 14:50

"zdziwiona" napisał(a):
Ok, dopisać Konieczkę - może i tak. Ale dlaczego niby wykreślić Dajcza?!

Bo jest OK. Zobaczysz niebawem przed wyborami.

02

xyz ~xyz (Gość)16.09.2014 14:45

Brawo za podjęcie tematu :( Nieudolna próba odwrócenia uwagi od prawdziwych problemów i wprost kampania wyborcza. Tylko pytanie na czyją rzecz ??? A jeśli Wyborcy nie wybiorą Radnych z listy Chojniaka zgodnie z sugestiami , to inni nowi ewentualni dyrektorzy czy prezesi nie będą pobierać wynagrodzenia adekwatnego do odpowiedzialności , tylko pracować za dziękuję ...???? Nie szczujcie ludzi .Jest to podłe.

04

PIS ~PIS (Gość)16.09.2014 14:44

czas na zmiany drodzy mieszkańcy Piotrkowa i to nie ludzi na stołkach ale wynagrodzeń...

50

bez komentarza ~bez komentarza (Gość)16.09.2014 14:23

Moja renta to: 781,46 zł netto. Jestem chora na raka, długotrwale już. Od lat z tego powodu na rencie, nie mogę też podjąć pracy, bo nie mogę żadnej wykonywać. Ledwo w mieszkaniu wszystko ogarniam. Piszę to, żeby była jakaś skala porównawcza do octów i nie octów.

50

zdziwiona ~zdziwiona (Gość)16.09.2014 14:10

"mieszkaniec" napisał(a):
Ja bym z tej listy wykreślił Sławomira Dajcza a dopisał Marka Konieczkę

Ok, dopisać Konieczkę - może i tak. Ale dlaczego niby wykreślić Dajcza?!

20

obs. ~obs. (Gość)16.09.2014 14:09

do greka. Kieszeń jest prywatna ,ale pieniądze które otrzymują z tytułu wynagrodzenia już nie. Każdy z mieszkańców miasta/wyborców/ ma prawo wiedzieć jak samorząd "wynagradza" swoich urzędników a wyborcy sami ocenią czy urzędnicy na to wynagrodzenie zasługują.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat