Piotrkowskie szachy na Krzywdzie. Sep puku puk i mata harakiri.
Wszyscy powinni się cieszyć że los obdarzył ich takim prezydentem jak Miłościwie nam Panujący Pan Chojniak. Jeden z internautów napisał że inni to nawet do pięt mu nie sięgają. I to jest święta prawda. Prezydent Chojniak zastał miasto drewniane, zaniedbane a zostawi je murowane, odbudowane. Gloria in excelsis Deo, Gloria, Gloria!
Piotrków Trybunalski miasto sukcesu.
O kilku takich co zadłużenie miasta o 100 mln złotych w ciągu jednego roku zmniejszyli.
Więcej na stronie:http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne
Tylko ślepy albo chory z zawiści może nie dostrzegać zmian na lepsze w mieście. Każdy ma jakieś zalety i wady, każdy jest człowiekiem. Ale żeby zniżać się do tak knajackich metod jak te żałosne banery z przaśnymi tekstami dla nikogo, to trzeba być chorym. Ja bym podczas golenia nie mógł w lustro spojrzeć.
Od wielu miesięcy o PIO wiemy, że:
1. PIO jest.
2. PIO chce władzy.
Zero konkretów, programu dla miasta, dla mieszkańców. Zwyczajnie chodzi o przejęcie władzy dla samego przejęcia, może jeszcze o coś? Mieszkańcy dali im kopa w siedzenie przy okazji referendum, za które inicjatorzy powinni zapłacić. Pochowali się w norach a teraz wyjdą, wyciągną królika z kapelusza i znów rozkręcą machinę. To jednak nic nie da, bo okazuje się, że ludzie w Piotrkowie nie są głupi i wiedzą, kto jest kim.
Masz rację! Ten człowiek nie odpuści koryta. Po co uczyć w TPS-ie za 2500 brutto jak tu się ma 14 patoli miesięcznie.
Prezesie Kozłowski: Jesteście Towarzyszu durnowaty. Wam to się w głowie poprzewracało Towarzyszu od tego owczego pędu do władzy.
A to miasto na klęske,takiego ku....stwa i kolesiostwa nie nigdzie indziej.
Dobrze,że wyjeżdzam z tej pipidówy.
Skoro taki pewny wygranej to po jakiego h.ja robi Rolniczą?
Mianować go dożywotnio prezydentem,a jeśli przegra to co zrobi? będzie ,żył z tego co ........,bo pracy tu nie dostanie,powtarzam,nie dostanie.
Czyszczenie postów przeciwnych chojniakowi,artykuły chwalące jego "dokonania",a może Stachaczyk zrobił z nim flaszke na zgode?
Aby mówić o jakichkolwiek zmianach, a tym bardziej na lepsze, trzeba ruszyć "zadek" i wyruszyć w Polkę. Sam wiele podróżuję po Polsce i jestem co rusz zaskakiwany zmianami jakie się dzieją w innych miastach. W naszym Piotrkowie Trybunalskim panuje kompletny zastój, nic się nie zmienia, bo przecież ktoś kto uważa, że Trakt Wielu Kultur zaplanowany i rozpoczęty za Prezydenta Matusewicza, a w nieskończoność kontynuowany przez Prezydenta Chojniaka, to ogromny sukces powinien się zastanowić nad swoim zdrowiem. Następna niekończąca się opowieść to oczyszczalnia ścieków (bez komentarza). To całość sukcesów obecnej ekipy. A co z remontem ulic? Jak długo najważniejsza ulica jaką jest Wojska Polskiego będzie czekała, aż Pan Prezydent zauważy, że takowa w ogóle istnieje, co z ulicą Sienkiewicza, Ogrodową, Słowackiego za przejazdem i wieloma ulicami, które są wizytówkami Piotrkowa Tryb. bo przecież znajdują się w centrum miasta. Kiedy Pan Prezydent zauważy, że nasze miasto umiera, zamiast rozkwitać? Kiedy Pan Prezydent zdejmie klapki konia dorożkarskiego i zauważy, że Piotrków Trybunalski to nie tylko ulica Słowackiego (od Pl. Kościuszki do POW), Starówka, kościoły i rozdzielanie stanowisk dla klakierów? Niestety obawiam się, że Pan Prezydent "odbębni" kolejną kadencję mając za nic miasto którym zarządza, ale cóż, skoro taka wola wyborców to jedyne co można zrobić to spakować manatki, wyłączyć światło i żegnaj moje kochane miasto.
Ta partia szachów już dawno została rozegrana.I tura,nie będę pisał kto , wszyscy doskonale wiecie kogo mam na myśli. PS.A mata w MW to w d..e się całuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!