"Znacznie bardziej od własnych porażek bolą nas sukcesy innych"- ten cytat doskonale odzwierciedla wszelkich pseudoprzeciwników pana prezydenta:)
Pani Radziszewska wypowiada sie dla TT??? Ona jeszcze żyje? Coś cichutko o Niej po wygwizdaniu...
Do cc: Widać,że myślenie nie jest twoją mocną stroną, a kulturę osobistą zostawiłeś przed drzwiami!!!!!!!! Piszesz na forum rzycając przekleństwami, a to świadczy jaki poziom prezentujesz.....
Do raw- Logika - to gramatyka myślenia. Widać,że masz z tym problem kolego
A może cc to bb ?
Nic na to nie poradzisz że przez następne cztery lata będziesz się ze złości dusił w sztachetach.A już za rok zaczniemy majstrować przy esbeckich emeryturach,możesz mi wierzyć,będzie o tym bardzo głośno.
W Piotrkowie jak i w Wolborzu od lat nic sie nie zmienia na lepsze jedynie na gorsze ,ceny rosna na wszystko a nasze dochody spadają .W tych dwóch miastach rządzi grupa tych samych ludzi,jedynie czesem nazwiska sie zmienia i to tyle ,oni dbają o wlasna kieszeń tylko a nie o dobro mieszkańców więc w kraju dlatego jest tak dobrze ...
o to toczy się gra :
http://www.bip.piotrkow.pl/index.php?idg=4&id=1404&x=131&y=87
Pan Pęcina byłby chyba świetnym gospodarzem, boję się tylko, żeby jego dobroć dla mieszkańców i ich dobrego spokojnego życia nie odbiła się na ekonomii Piotrkowa, wydaje mi się, że mógłby mieć lewicowe odchyły wyniesione z poprzedniego ustroju również w stylu rządzenia- aczkolwiek osobiście nie znam Pana Pęciny i w jego poglądów również, oceniam tylko po działaniach zasłyszanych z gazet. Chojniak za cel wziął sobie fasadowość, zapomniał o gospodarce ale za to Piotrków wygląda coraz ładniej, ma kilka imprez kulturalnych (oczywiście firmowanych przez Pana prezydenta)także z jego strony trochę gry pod publiczkę a kasa miejska chudnie. Wydaje mi się że sporo głosów może zebrać kandydat KNP partia może zyskać prezentacją nowego-świeżego kandydata niezmąconego szarą piotrkowską polityką, którego chętnie poprą zniechęceni i znudzeni obywatelem, do tego kilka populistycznych haseł typowych dla JKM oraz postulat likwidacji Strazy Miejskiej (za którym podpisuję się rękoma i nogami) i możemy mieć ciekawy wynik :) - analizując i podsumowując chyba zaproponuje swoją pokraczną kandydaturę
Mam nadzieję, że obecna ekipa, która rządzi miastem odejdzie w całości, tam gdzie jej miejsce. Na jej miejsce powinien przyjść prawdziwy gospodarz, człowiek znający się na gospodarce, który będzie miał ambicję, żeby poświęcić się dla dobra miasta a nie grupie kolesiów i własnym zasobom bankowym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!