....kierującego motorowerem (który prawdopodobnie również był uczestnikiem tego zdarzenia) BO BYŁ.
Stary kotlet odświeżacie, admin spóźniłeś się z tą informacją, a kogo to teraz interesuje. Ja zadałem pytanie około miesiąca temu dlaczego nic o tym nie ma - i nic cisza. Teraz wam się przypomniało. Szkoda chłopaka i tyle. Po co roztrząsać coś o czym już wszyscy zapomnieli.
Pudło. Była informacja http://www.epiotrkow.pl/news/Gdyby-nie-glupi-wybryk-Dawid-by-zyl,10253, ale pojawił się nowy wątek - z tym motorowerem.
A po co roztrząsać? Choćby po to, żeby uniknąć takich zdarzeń w przyszłości. Jak będziesz kiedyś miał dzieci, to zrozumiesz.
Ja chyba na twój wątek wtedy odpowiedziałem, że w gminie Gorzkowice gimnazjalista zabił gimnazjaliste i nic o tym nie piszą (około miesiąca temu), a teraz to odgrzewany kotlet i o to mi chodzi. Jak jesteś tym zainteresowany to mogę napisać więcej (ale kogo już to obchodzi).
Sprawdziłem 16 marca zadałem pytanie dlaczego nic o tym nie piszą, a artykuł jest z 24 marca. Staram się pisać o faktach.
Policja nie dowie sie nigdy prawdy bo niestety słabo działa. Jak były włamania do mieszkań z kradzieżami to po 3 tygodniach umarzała sledztwo. Jak pobili bardzo ciężko biznesmena i okradli go to tez nic nie zrobiła a gościa prawie zabili. Policja przypisuje sobie różne zasługi, potrafi się chwalić jak złapie pijanego gdzies na drodze albo jak tytoń przechwyci, ale do powaznych spraw się nie nadaje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!