metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
penzellll ~penzellll (Gość)11.11.2015 22:16

Bohaterami są nasi dziadkowie bo walczyli za nasz kraj a teraz nie każdy o tym pamięta zero pomocy od narodu dla kombatantów itd choć sami swoi zabijali prawdziwych bohaterów za komuny

61

you ~you (Gość)11.11.2015 23:23

Bohaterem był Lech Kaczyński

21

prawy ~prawy (Gość)11.11.2015 09:32

Bohaterem jest dla mnie Beata Szydło

54

tomasz389 tomasz389ranga12.11.2015 15:32

Ja myślę że najwięcej bochaterów to znajdziemy wśród zwykłych ludzi którzy stawiają czoła trudnej rzeczywistości

20

luzik luzikranga11.11.2015 10:39

Dla mnie niedoścignionym wzorem cnót wszelakich jest bohater dwóch narodów: polskiego i amerykańskiego, pułkownik Kukliński.
Fajnie jest mieć dwie ojczyzny, z których jedna za robotę płaci dobre pieniądze, a druga - jeszcze lepsze.

56

luzik luzikranga19.11.2015 21:54

28-letni żandarm Franciszek Koryzma został zamordowany podczas pełnienia warty belwederskiej. Poszukiwania nie przyniosły skutku - podejrzany Stefan Kossowski miał alibi, które okazało się niepodważalne. Jednak w nocy, w której doszło do morderstwa, w Belwederze przebywał także Józef Piłsudski. Plotki na temat jego winy szybko zaczęły pojawiać się w prasie... Ale dlaczego miałby zastrzelić Franciszka Koryzmę?
http://vod.pl/programy-tv/newsweek-historia-watek-z-zyciorysu-jozefa-pilsudskiego-o-ktorym-wiedza-nieliczni/ysgfbr#0

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat