Słuszną reforomą byłaby likwidacja woj. łódzkiego. Jest to sztuczny twór z opinią najgorszego województwa w Polsce.
Zlikwidować powiaty , kompetencje dla gmin , samorząd bliżej społeczeństwa .
Trzeba się w tym mieście urodzić by zauważyć jakie zmiany na plus nastąpiły chociażby na Starym Mieście i Podzamczu w stosunku do lat 60 czy 70 ubiegłego stulecia chociażby patrząc na załączoną ilustrację a ~goście nie mają skali porównawczej, nie mają uczucia do tego miasta bo skąd mają mieć.
A ja jestem "za", nawet sto razy "za"! Dla Łodzi nie istniejemy, więc dla mnie Łódź również nie istnieje.
Jakże by inaczej poseł Lorek jest nieustannie konsekwentny w negacji Piotrkowa Tryb.: Mediateka moloch, Podzamcze zbędne, dofinasowanie rozbudowy Relax-u to tylko miasto a teraz województwa piotrkowskie też nie popiera bo nie, on po prostu nas nienawidzi a dla kilkudziesięciu osób z sąsiednich gmin załatwia "lektyki" do przenoszenia na druga stronę A-1 w okresie jej przebudowy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!