Gdzie jest mój komentarz??????? Tak wygląda dziennikarska niezależność? Współczuję.
29 złoty??? To ja za darmo bym se przecie w piecu spalił i jeszcze bym miał ciepło.
Moszczenica zapłaci 30 zł.Trzeba się cieszyć,że tylko 1zł.więcej.Ciśnie się na usta to co kiedyś powiedziął Piłsudski.,,wam kury szczać prowadzać" itd.
Czyli do Niemiec pójdzie pajda a dla Polaków okruszki i cena w euro widziałem u rodziców rozpiskę odbiorca Remondis a podwykonawca juko to są jakieś jaja ale mitteleuropa działa i to nawet w strefie śmieci!!!!!
Przecież widać w całej Polsce, ze na rynku wywozu śmieci panują zmowy cenowe. Bo jak to jest. Startuje firma A z firmą B. Firma A wygrywa, bo firma B zaoferowała wyższą cenę. I teraz nagle firmie B będzie się opłacało pracować jako podwykonawca firmy A. Czytaj: wpływy będą w jakiś sposób dzielone pomiędzy 2 firmami i każdy na tym coś zarobi. Coś tu smierdzi i nie jest to zapach śmieci.
Dlaczego w przetargu nie uwzględniono jakimi samochodami mają być odbierane śmieci. (spełniającym normy eko). Nadal będzie smród i hałas z zabytkowych już śmieciarek.
Hmmm czyli... Śmieci będą mnie kosztować 2.4k rocznie. Wydaje się to już chyba lekką przesadą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!