Najlepiej wybierzcie mnie...Obiecam wam wszystko co chcecie...działki na Marsie?No problem. A jak już będzie po wyborach to wszyscy możecie mi skoczyć ;). Tak oto działają przyszli prezydenci, posłowie, wójtowie, burmistrze...Najpierw obiecują a później można ich w 4 litery pocałować (Nie mam na myśli wszystkich bo co niektórzy po wyborach co obiecują to robią)
Ja jestem za Chojniakiem, poniewaz dobrze wykonuje prace nad naszym ukochanym Miastem.Chcialabym by został jescze dłuzej prezydentem:)
Dzięki Chojniakowi jest niebo nad nami, ziemia pod stopami, powietrze w płucach, a dzięki jeso staraniom czasami deszcz pada.... a latem kwiatki kwitną.... i psy ciszej szczekają (dzięki interwencji prezydenta). Ja też jestem za młodymi emerytami.
i dzięki temu podwyżka cen wody od 1 stycznia. A o ile dobrze pamiętam to po powstaniu nowej spółki miało być taniej...
[cytat]Dzięki Chojniakowi jest niebo nad nami, ziemia pod stopami, powietrze w płucach, a dzięki jeso staraniom czasami deszcz pada...i jest jeszcze smietnik na placu zabaw na os.Wyzwolenia(ktorego chcialo kilka osob z w-ce Karzewnikiem na czele)swoja droga ciekawe czy przed wyborami przyjda skamlec o glosy ...napewno
Or łów lewicy już poznaliśmy, teraz czas by pis pokazał swoich asiorów,ale mówi się na mieście że nie ma chętnych,Chować się bo będzie łapanka
.... i dzięki udaremnieniu jego starań ocalała szkoła podstawowa nr 5, natomiast postarał się o fantastyczną obsadę na stanowisku dyrektora I LO.
ja mogę zostać waszym prezydentem :) wystarczy mnie zgłosić i później na mnie zagłosować ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!