metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Polak ~Polak (Gość)07.09.2014 21:48

"Michal" napisał(a):

A kto mówi o tym, że Polska powinna zaakceptować aneksję Krymu?
Dzisiaj Krym jutro nasze ziemie wschodnie, a pojutrze Śląsk.
Rosja nigdy nie będzie dla nas partnerem tak jak dla wilka partnerem nie będzie owca!!!
Nigdy nie zagłosuję na JKM za jego poglądy w tej kwestii.
Nie chcę mówić po rosyjsku i widzieć na ulicach rosyjskich żołnierzy!!!

21

!Piotrkowianin ~!Piotrkowianin (Gość)07.09.2014 22:37

Dobry kandydat, niezależny od lokalnej władzy, z doświadczeniem w działalności gospodarczej.

69

Lucjan ~Lucjan (Gość)07.09.2014 22:52

Będę głosował na K. Chojnika. W wyborach do europarlamentu oddałem głos na KNP Korwina. Jak widzę na listach KNP do rady miasta są ludzie, którzy należeli do PiS. Jak to w końcu jest - chadecy to liberalni konserwatyści? Prezydent przynajmniej nie ściemnia. Jest od początku prawicowy i tyle. KNP bardzo mnie zawiodło !

68

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)08.09.2014 00:22

"Polak" napisał(a):
Dzisiaj Krym jutro nasze ziemie wschodnie, a pojutrze Śląsk.
Rosja nigdy nie będzie dla nas partnerem tak jak dla wilka partnerem nie będzie owca!!!
Nigdy nie zagłosuję na JKM za jego poglądy w tej kwestii.
Nie chcę mówić po rosyjsku i widzieć na ulicach rosyjskich żołnierzy!!!

Bredzisz. Pewnie na złość Putinowi nażarłeś się za dużo jabłek; musiały być czymś pryskane...

52

Maciek ~Maciek (Gość)08.09.2014 06:42

Myślałem, że piotrkowianie są mądrzejsi i nie słuchają tego dziwoląga politycznego. Ale co mogę myśleć o społeczeństwie, które wybiera na posła Macierewicza. Jeden ma urojenia i drugi. Wracając do kandydata, to wygląda i pewnie po wygranej będzie zarządzał Piotrkowem jak piotrkowskim taborem busów. Bez przeglądu, bez zasad bezpieczeństwa itp. Gratuluję piotrkowianom wyborów.

76

Polak ~Polak (Gość)08.09.2014 07:35

"Al-Bundy" napisał(a):

Argument jak w przedszkolu.
Gdyby ten człowiek doszedł do władzy bylibyśmy wasalem Rosji.
No ale żeby to widzieć trzeba odrobinę rozsądku, a nie ślepe patrzenie w swojego wodza, według którego każdy oponentów to lewak. Przypomina mi to sekciarstwo.

47

Gil ~Gil (Gość)08.09.2014 09:59

Skąd ten znajduch się znalazł! w Piotrkowie Tryb !

48

Polanik ~Polanik (Gość)08.09.2014 10:37

Widzę chojniaka ludzie tylko wypisują boi się drugiej rundy tury.

53

RodowityPiotrkowianin RodowityPiotrkowianinranga08.09.2014 10:48

W końcu jest szansa na zmiany w tej skostniałej strukturze. Jest szansa, że ja i moi rówieśnicy będą mieli szansę wrócić i znaleźć pracę w Piotrkowie. Kocham to miasto, ale w pościgu za pracą jestem zmuszony do emigracji do większych miast.
To jest czas na zmiany i czas na młodych. Można wypominać kandydatom brak doświadczenia, brak umiejętności, ale napewno nie można im zarzucić braku chęci. Zorganizowali się, od ponad pół roku tworzą struktury i chcą zmieniać miasto. Od lat zmieniają się rządzący, ale rządy pozostają te same.
Kandydat na prezydenta, nie jest doświadczony w publicznych wystąpieniach, ale jak nikt w piotrkowie doświadczył działań aktualnej sitwy, która od lat zasiada w radzie miasta i urzędach.
Dam wam przykład Radomska. Ceny podatku od nieruchomości niższe o prawię 50%, ceny podatku od środków transportu niższe o 60% niż w piotrkowie. Nie dziwcie się więc, że ludzie uciekają do innych miast by tam zakładać firmy i rodziny.
Jeżeli chcecie narzekać na kandydatów, to dajcie im szanse się sprawdzić, a później rozliczajcie ich z obietnic. Zobaczymy jak będą reprezentować swoje postulaty w radzie i czy ich słowa to kiełbasa polityczna czy wiara w zmiany.

Komentarz był edytowany przez autora: 08.09.2014 10:49

84

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)08.09.2014 13:08

ŚMIECH ogarnia ... co MZKi zlikwiduje aby busy były ? hehheh
Żart Kampanii Wyborczej 1

56

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat