ja bym i dal nagrody malo kasy zarabiacie wy panowie to to pilnowanie nadajecie sie do wiatrakow
Obecnie zostałem pomówiony o to samo przez mł. asp. Krzysztofa Kuletę i st. sierżanta Norberta Michałowicza, który na pytanie o stopień służbowy odpowiedział mi cyt: " hu... cię to obchodzi",
a następnie rzucił się na mnie tak jak wściekły - za nim poszedł mł. asp. Krzysztof Kuleta - obaj idą pod Sąd za atak na regulaminowego podoficera Wojska Polskiego.
właśnie tak w realu funkcjonariusze policji z KP Sulejów załatwiają sprawy/obywateli Rzeczypospolitej Polskiej - są wulgarni, stosują przemoc, pomawiają, lubią wędkować z tym, że łowią nie ryby, a nieletnich/dzieci i właśnie za to spotyka ich los taki jak w filmie bękarty wojny.
Zapraszam do Sądu w/w pacjenta wraz z st. sierżantem Norbertem Michałowiczem - numer z wyrokiem nakazowym nie przejdzie.
Dobra rada - człowieku zgól tą brodę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!