Piotrkowianin nie znudziło ci się jeszcze robienie zdjęć? Jesteś żałosny.Rozpaczasz,że już cię nie chcą w RM. Być może nie masz już skąd kandydować?Pozostało ci to, co lubisz najbardziej,tj. kąsanie.
No i co? wściekacie się,że legły w gruzach wasze nienawistne komentarze. Wygrał najlepszy! Musicie się z tym pogodzić i być zwyczjnie przyjaznymi ludziom.
biedronke ? a nie hering ? ja slyszalam ze hering sie dobudowuje. a jak biedronke to git ludzie prace dostana i tak prawie wszyscy tam kupuja;) tylko glupio dla inter marche bo beda do biedry chodzic i prywatki tam poupadaja ;)
Pampuch napampuchowal się i jeszcze spuszcza powietrze z nadętej buzi:D
A tak poza tym czytałam niektóre wpisy Pampucha nt Chojniaka.To nie pasowalo to,to co innego znow.
To może teraz Pampuch niech się wypowie dlaczego nie narzekal na prezydenta jak był u jego boku?Koryto było pelne Pampuszku co?A teraz lipa?????????
Natychmiast przeprowadzić kontrolę odnośnie sposobu przeprowadzenia tych wyborów w całym kraju. Podać do publicznej wiadomości na czyje polecenie wprowadzono karty do głosowania w postaci tzw. książeczek zamiast kart do głosowania w postaci wielkoformatowych kart A3 lub A2.
Jeżeli system informatyczny zaakceptowany przez PKW umożliwił ingerencję w wiarygodność wyborów to w kraju już nie ma demokracji!!!
Wświetle tego co się dzieje w całej Polsce w związku z wyborami i PKW śmiem domniemywać,że wybory w Piotrkowie zostały sfałszowane,poza ty w MKW wiceprzewodniczącym był pan Ocet Krawczyński,znany wszystkim jako przydupas chojniaka.
Wybory w Piotrkowie powinny być powtórzone,chociaż by z powodu wybrania Błaszczyńskiego na radnego,większym prawdopodobieństwem jest trafienie szóstki!!!!!!!!
A ja czytam twoje,i stwierdzam u ciebie następującą rzecz :
"Obrażając innych tylko ukrywasz swoje słabości".
Nie podszywaj się pod babcię w berecie bo kobieta pełna wiary w inny sposób wypowiadała by się o swoim ulubionym prezydencie. Jak już kłamiesz to rób to z głową... więcej inteligencji zastosuj ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!