Po co emerytom i rencistom miejsca pracy,oni już pracowali, a młodzi ludzie, cóż wyjeżdzają z tej umieralni...
Nie wiedziałem, że Piotrkowianie są tacy tępi i wybrali taką opcję, która przez 2 kadencje prawie nic nie zrobiła dla mieszkańców - oczywiście nie liczę parkomatów, którymi obłożone jest już całe miasto i które są najdroższe w Polsce, ciągłe podwyżki wody i ścieków. Ciekawe, gdzie jeszcze chodniki i połowy ulic będą zaznaczone białą linią i zaadaptowane pod parkingi? Czy możemy spodziewać się nowych miejsc pracy w Piotrkowie Tryb.? Nie, bo były i obecny prezydent nie robi nic, by przyciągnąć inwestorów do Łódzkiej Wolnej Strefy Ekonomicznej. Za prezydentury Chojniaka nie stworzono ani jednego miejsca pracy. Niech Ci, którzy teraz na niego głosowali nie mają później pretensji, że żyje NAM się coraz gorzej.
Niestety ci co bardziej ogarnięci wyjeżdają, zostają właśnie wyborcy takich Chojniaków...
Ale urzędasy się cieszą . Miejsca pracy zapewnione na kolejne 4 lata.
kto nie oddał swojego głosu na Pana Chojniaka ten jest sabotażystą chcącym unicestwić jedno z najstarszych miast Polski!!! Serdeczne gratulacje Panie Prezydencie i życzenia dalszych sukcesów w pracy dla dobra naszego Miasta! Dużo zdrowia i pomyślności dla Pana i Pańskiej Rodziny!!!!
politykę zadłużania? Tego właśnie najbardziej się obawiałem...
proszę bardzo kto jest na zdjęciach? batata, dytrych... ciekawe kogo to lizusy?? chyba grzesiuka z polonii... ciekawe czyim lizusem jest grzesiuk?? hmm... pchają się do koryta aż miło...
....i co?pisałem,że nie cieszcie się zbyt wcześnie gdy napisaliście ,,idziemy po Ciebie/uszy opadły?
Oczywiście, że nie mogło być inaczej. Skoro już zaczął uśmiercać miasto to oszołomy dają mu wolną rękę na kontynuację dzieła.. a podwyżki będą szybciutko w podziękowaniu za zaufanie wyborców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!