Ja na facebook widziałam nawet, ze jedna dziewczyna której mama jest urzędniczką bardzo promowała Pana Prezydenta mimo, ze zawsze tylko wstawia zdjęcia córki albo ciuchów wiadomo pewnie bała się o mamę
Panie Prezydencie my na Pana głosowali i prosimy po studiach byśmy pracę otrzymali
Z urzędów poszli na pana Chojniaka bo boją się o stołki. Piotrków potrzebował już kogoś innego. No ale cóż już za późno szkoda że nie wygrała kobieta. Ogólnie powiem wam tyle że Piotrków to wieś zabita dechami niedziela deszcz pada a z rodziną nie ma gdzie iść. Gdyby nie focus to aż szkoda slow prawie jak w kole dziura, nic tu nie ma. Zobaczymy co tym razem pan chojniak wymyśli bo drogi że parę zrobionych to nie sztuka bo to jest robione w każdym mieście. No parkingów płatnych nasrane są na każdym rogu więc kasa jest. A każdy bo drogi załatał....
Już po wyborach. Pogratulujmy zwycięstwa i uszanujmy wybór Piotrkowian .
A nasz wybór to rozwój na miarę Podlasia, a nie dużych miast :)
Co dobrego może spotkać w Piotrkowie młodego w piątek wieczorem?
-bilet do Łodzi
W mieście Piotrków niewiele się zrobiło biorąc pod uwagę inne miasta podobnej wielkości. Nie ma inwestycji, ani inwestorów. Do tej pory powinny być wyremontowane wszystkie drogi, co najmniej jeden duży inwestor z miejscami pracy. Młodzież bez większych perspektyw. Społeczeństwo to większość starszych ludzi, a młodzi uciekają. Brak tzw Ruchów Miejskich i organizacji społecznych. Można powiedzieć, że życie kulturalne nie istnieje.Generalnie miastu brakuje ludzi z pomysłami i świeżą energią. Piotrków to zaścianek. Pozdrawam
Ja tylko chcę jedno powiedzieć, jakim trzeba być człowiekiem bez kręgosłupa moralnego, jak przez 4 lata Pan Lorek i Pani Olejnik, nadawali na Prezydenta, a teraz wraz z Macierewiczem idą w koalicji. Jak bardzo PiS chce propagandowo pokazać, że rządzi lub współrządzi w Polsce na poziomie samorządów, a tak na prawdę jest tylko sprzedajną ......... Przykro patrzeć jak trzej radni z PiS sprzedają się za stołki, brawo Panie Prezydencie, pokazał Pan tym ............. co znaczą w lokalnej polityce. Szkoda, że nie zmieniliśmy prezydenta, ale czas i historia oceni tych ludzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!