Tak się rozwija miasto wg prezydenta - spadek liczby uprawnionych o 24.4%, czyli liczby mieszkańców również.
To się wynoscie nikt was tu nie trzyma ja mieszkam w wawie a po żarcie przyjeżdżam tu bo tam ceny z kosmosu a pensje 2 500zl no jedz szybko spierniczysz.
Macierewicz poparl prezydenta niestety pis przegraliscie wybory. Prezydent nigdy z wami sie nie ulozy. Niestety stare pierdy na emeryturach zaglosowali.
Proszę spojrzeć przez 4 lata w Piotrkowie ubyło prawie 6 tyś.mieszkańców uprawnionych do głosowania,młodzi stąd wyjeżdżają mediateka kościoły to jest rozwój miasta wg Chojniaka,żadnych inwestorów nowych zakładów przez 12 lat prezydentury i teraz znowu stagnacja następne 5 lat
Ja też się wyprowadzam. CHOJNIAK to piotrkowska wersja ŁUKASZENKO! Impeachment natychmiast
Brawo Panie Prezydencie, a co do Pani Marleny to mam nadzieje ze ujmie sie honorem i zrezygnuje calkowicie z rady miasta. Ja jej proponuje wyjazd do Łodzi i razem ze swoja koleżanką Panią Prezydent Zdanowską będą mogly tam niszczyć miasto
Kto się chcę wyprowadzić to szerokosci i zrobcie to odrazu w pisaniu i obietnicach PO jestescie dobrzy
Czekam na wyniki
I wreszcie pozbedziemy się dziadostwa
Chojniak to mniejsze zło dla Piotrkowa. Mimo to cieszę się że został wybrany.Mam nadzieję że wkoncu Pan Prezydent weźmie się do pracy i zamiast zadłużać miasto rozpocznie działania pod względem innowacyjności i konkurencyjności. Pięknym przykładem jest Tomaszów mazowiecki z którego można brać przykład. Pozdrawiam
Piotrkowianie jeszcze nie dojrzeli do zmian wolą stagnacje i marazm jak tak dalej pójdzie to w następnych wyborach uprawnionych do głosowania będzie jakieś 49 tys Kiedts miasto wojewódzkie rozwijało się a teraz ? Niedługo będziemy prowincja za Radomskiem , Tomaszowem o Bełchatowie nie wspomnę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!