metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Meggi ~Meggi (Gość)05.11.2018 13:01

Brawo!!!

23

gość ~gość (Gość)05.11.2018 13:05

Panie Prezydencie my na Pana głosowali i prosimy po studiach byśmy pracę otrzymali

34

gość ~gość (Gość)05.11.2018 13:07

Ja na facebook widziałam nawet, ze jedna dziewczyna której mama jest urzędniczką bardzo promowała Pana Prezydenta mimo, ze zawsze tylko wstawia zdjęcia córki albo ciuchów wiadomo pewnie bała się o mamę

74

gość ~gość (Gość)05.11.2018 06:13

gratulacje za wygraną Panie Prezydencie a tetraz czekamy na remont ulicy Wojska Polskiego od Kauflandu do ulicu Kostromskiej. Zobaczymy czy Pan temu podoła oczywiscie razem z wodociagami.

96

ida ~ida (Gość)05.11.2018 13:28

Brawo panie Prezydencie! Jak człowiek pomyśli, że mogła wygrać ta z Platformy i na platformie to cierpnie skóra.

1012

gość ~gość (Gość)05.11.2018 09:27

Nic się nie zmieni w tym Piotrkowie. Dziwię się ludzia którzy na niego głosowali. Dostał się na stołek , ciągnie pieniądze bez ograniczeń. Piotrków bez żadnych perspektyw życiowych. Prócz długow i mediateki za 35 mln. Nic nie mamy. Tyle budynków wolnych gdzie można było zrobić na użytek mediateki A nie stawiać taką budowlę za tyle pieniędzy. Potrzebujemy miejsc pracy , nowych inwestorów, basenów a nawet dobrego lodowiska. Gdzie ludzie co pamiętaj miasto tętniące życiem. Młodzi ludzie uciekają z miasta bo nie ma dla nich pracy i perspektyw na rozwój własnej osobowości. Porażka

187

ziwz ~ziwz (Gość)05.11.2018 08:21

https://iv.pl/images/64243998382157495905.jpg

107

gość ~gość (Gość)05.11.2018 08:05

Wow. Tyle osób załamanych wyborem Chojniaka po raz kolejny. Właściwie znakomita większość. To ja się pytam, kto był na wyborach? Ech. Czeka nas, moi drodzy, kolejne 5 lat układania się z Kościołem i miejscowymi proboszczami. O beznadziejnej gospodarce i braku perspektyw zawodowych nawet nie wspomnę. Cóż. Nie bez powodu wyprowadzam się do dużego miasta.

193

gość ~gość (Gość)05.11.2018 14:42

Inwestycje za chojniaka to nieporozumienie- ile razy byla kladziona nawierzchnia przy dworcu?tyle kady poszlo na to, zamiast od razu dobrze to po co firmy musza zarabiac. Mzk- stare rupcie jezdza i trzeba placic, autobusy plajta- dyro pod przykrywka przejol rentowne trasy.sloneczko niby czyszczone, kasa wydana a dzieci z w szpitalu ladowaly. Kto za to odpowiada ? Pasuja wam takie rzady, prosze bardzo, glos ludu ciemnego i grona kolesi chojniaczka.

92

gość ~gość (Gość)05.11.2018 07:23

Na własne życzenie piotrkowianie przegrali wybierając KCh . Miasto zadłużone niewiele zrobione ale twór za 40 baniek mamy. Będą wasze wnuki jeszcze spłacać zadłużenie.

2816

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat