metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
szymon ~szymon (Gość)07.05.2010 12:01

Powiem tak: Dziemdziora na Prezydenta i pierwsza jego decyzja to przywrócenie Pana Sokalskiego na stanowisko Dyrektora MOK. Ludzie trzymajcie za tym rozwiązaniem. Dość rządów absolutnych

00

motyl ~motyl (Gość)07.05.2010 12:29

Chojniak - Wiem ale nie powiem. A może nic nie wiem? Skoro się kogoś zwalnia powinno się przedstawić powody takiej decyzji. Ciekaw jestem jak jest umotywowane wypowiedzenie umowy o pracę.

00

Warta ~Warta (Gość)07.05.2010 12:40

Pracodawca ma prawo zwolnić pracownika bez podania powodów takiej decyzji w mediach.

00

kris krisranga07.05.2010 13:01

"Warta" napisał(a):
Pracodawca ma prawo zwolnić pracownika bez podania powodów takiej decyzji w mediach.

Prywatny - tak, ale publiczny opłacany z naszych podatków, wybrany przez społeczeństwo powinien podać powód, dla dobra ogólnego.
W końcu zwalnia osobę odpowiedzialną za funkcjonowanie publicznego ośrodka, który został utworzony dla społeczeństwa, a nie dla prezydenta.

00

sauron ~sauron (Gość)07.05.2010 13:26

Panie Prezydencie Chojniaku czuj się Pan zwolniony - odwołanie dostanie Pan w listopadzie !. A Jan Dziemdziora na Prezydenta !.

00

zet ~zet (Gość)07.05.2010 13:27

"kris" napisał(a):
Prywatny - tak, ale publiczny opłacany z naszych podatków, wybrany przez społeczeństwo powinien podać powód, dla dobra ogólnego.
W końcu zwalnia osobę odpowiedzialną za funkcjonowanie publicznego ośrodka, który został utworzony dla społeczeństwa, a nie dla prezydenta.

otóz to. pan K.Ch. zapomniał ze Piotrków to nie jego prywanta firma a tak sie wlasnie zachowuje.

00

rygora ~rygora (Gość)07.05.2010 14:12

I jak zwykle PANISKO pokazało swoje oblicze i ja na niego głosowałem.........

00

PT 09 ~PT 09 (Gość)07.05.2010 14:15

pierwsza rozsądna decyzja Chojniaka-brawo!!!a Sokalski ewentualnie niech się zatrudni u żony jako pomoc stomatologiczna,w końcu żadna praca nie hańbi!!!albo niech startuje do magazynów na operatora wózka widłowego,może sobie poradzi...

00

bywalec ~bywalec (Gość)07.05.2010 15:46

Nie róbcie histerii. Takie prawo szefa jest.

00

gość I ~gość I (Gość)07.05.2010 15:53

Trzeba mieć dużo nienawisci do drugiej osoby by potraktować go jak w przypadku dyrektora MOK-u.Okazując jej swój lekceważący stosunek w czasie wręczania odwołania ze stanowiska.MOK nie składa sie z 5 krzeseł i kilku biurek.To jest spory majątek. Jak można dać 2 godziny na przekazanie następcy tego co tworzono przez 7 lat.Prezydencie gdzie zasady,Kodeks Pracy.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat