Powiem tak: Dziemdziora na Prezydenta i pierwsza jego decyzja to przywrócenie Pana Sokalskiego na stanowisko Dyrektora MOK. Ludzie trzymajcie za tym rozwiązaniem. Dość rządów absolutnych
Chojniak - Wiem ale nie powiem. A może nic nie wiem? Skoro się kogoś zwalnia powinno się przedstawić powody takiej decyzji. Ciekaw jestem jak jest umotywowane wypowiedzenie umowy o pracę.
Pracodawca ma prawo zwolnić pracownika bez podania powodów takiej decyzji w mediach.
Prywatny - tak, ale publiczny opłacany z naszych podatków, wybrany przez społeczeństwo powinien podać powód, dla dobra ogólnego.
W końcu zwalnia osobę odpowiedzialną za funkcjonowanie publicznego ośrodka, który został utworzony dla społeczeństwa, a nie dla prezydenta.
Panie Prezydencie Chojniaku czuj się Pan zwolniony - odwołanie dostanie Pan w listopadzie !. A Jan Dziemdziora na Prezydenta !.
otóz to. pan K.Ch. zapomniał ze Piotrków to nie jego prywanta firma a tak sie wlasnie zachowuje.
I jak zwykle PANISKO pokazało swoje oblicze i ja na niego głosowałem.........
pierwsza rozsądna decyzja Chojniaka-brawo!!!a Sokalski ewentualnie niech się zatrudni u żony jako pomoc stomatologiczna,w końcu żadna praca nie hańbi!!!albo niech startuje do magazynów na operatora wózka widłowego,może sobie poradzi...
Trzeba mieć dużo nienawisci do drugiej osoby by potraktować go jak w przypadku dyrektora MOK-u.Okazując jej swój lekceważący stosunek w czasie wręczania odwołania ze stanowiska.MOK nie składa sie z 5 krzeseł i kilku biurek.To jest spory majątek. Jak można dać 2 godziny na przekazanie następcy tego co tworzono przez 7 lat.Prezydencie gdzie zasady,Kodeks Pracy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!