kier??? kiedy to było? nie przypominam sobie. kiedys to strach na miasto było wyjść, a teraz nie ma miejsca gdzie usiąść w rynku np. bo takie tłumy.
hah... biedny człowiek. Ja sie pytam tylko czy na jego pensje idą nasze podatki ? Bo podobno nasze podatki miały iśc na budowę nowych drug i innych obiektów :D Takie stanowiska nie powinny być wysoko opłacane w końcu, powinni tam znajdować sie ludzie młodzi pomysłowi a przede wszystkim nie żądni pieniądza bo nie oto tam powino chodzić. W końcu te stanowiska miały slużyć do rozwijania regionu a nie pompowania portfela kropka .. ;P
I właśnie dlatego myślę, że wreszcie najwyższa pora, żebyśmy po raz pierwszy w historii mieli na stanowisku prezydenta Piotrkowa kobietę. Dlatego my w zakładzie zagłosujemy wszyscy na tę panią Rozpędek Aleksandrę.
Za czasów Prezydenta Chojniaka jest najwięcej zrobione w Piotrkowie!! Czy Wy tego nie widzicie? Domyślam się, że ciężko jest tu - w Piotrkowie- cokolwiek zrobić, bo za każdym razem komuś coś nie pasuje. Oczywiście najwygodniej jest wytykać winy i oskarżać kogoś. Nikt Wam nie zabronił startować w wyborach...
nie dziwię się wcale...na jego miejscu nawet bym chciał jeszcze więcej zarabiać....jak można to należy ludzi doić ile się da.
Kasiu, za Chojniaka dużo się robi bo jest kasa z UE, poprzednicy tej możliwości nie mieli. A wiesz kiedy pojawił się w Piotrkowie ostatni inwestor z prawdziwego zdarzenia (bo magazynów nie liczę)? To był Hering za czasów Matusewicza. Porównaj sobie np. Radomsko w tym czasie. W wydawaniu kasy (również i na siebie) Chojniak jest rzeczywiście dobry.
Myślałem ,że coś ze mną nie tak. Ciągle czułem czyjeś łapska w moich kieszeniach. Teraz już wiem, to nie były zwidy. Myślałem,że jestem chory, a to nie ja, to system złodziei.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!