metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)12.01.2020 10:54

Ponad 20 lat chodzę na mecze dziewczyn. Nie widziałem tak źle grającej Piotrcovii. Problemy kadrowe to jedno ale dziewczyny grają gorzej z meczu na mecz.
Z taką grą przegramy za dwa tygodnie z Chorzowem i to będzie realny spadek.
Dziewczyny głową do góry prawdziwi kibice zawsze są z Wami!!!

91

Klient ~Klient (Gość)12.01.2020 10:44

A ile drużyn spada?

05

jojo ~jojo (Gość)12.01.2020 12:52

oglądałem powtórkę meczu Chorzowa z Zagłębiem i powiem ,że jest się czego obawiać.Panie Prezesie proszę coś zrobić bo spadek gwarantowany.Nie chciał by pan chyba ,żeby pana Nazwisko kojarzyło się ze spadkiem drużyny po 30 latach do pierwszej ligi.

64

analityk ~analityk (Gość)12.01.2020 11:37

Cyt. trenera "Musimy(...)od poniedziałku wziąć się do rzetelnej, ciężkiej pracy" hmmm, czemu dopiero teraz muszą to zrobić ;)

64

gość ~gość (Gość)12.01.2020 13:28

Prezes bał się w przerwie nawet sparingu z Olkuszem (lider 1ligi). Dlaczego? Bo ma świadomość, że mecz zakończył by się porażką. Niestety taki poziom dziewczyny prezentują.

44

gość ~gość (Gość)12.01.2020 12:56

Powiem szczerze, trener który nie potrafi wstrząsnąć drużyną, bez żadnych sukcesów. Mamy w Piotrkowie tyle wspanialych osób które spokojnie sobie poradzą. Skura, Wypych, Więcek, Kubera, Jefimowa, i tak mogę wymieniać i wymieniać. Prezes pozbył się dziewczyn które u nas zdobyły doświadczenie i teraz grają na dobrym poziomie i ściągnął szrot. Wychowankami grać, wyniki będą takie same albo lepsze.

46

oko ~oko (Gość)12.01.2020 12:35

tak piszący redaktor, może zaraz nie mieć o czy pisać.

42

kibic ~kibic (Gość)12.01.2020 11:10

A ja uprzedzę trolli. Suzuki błyszczało, zdjęcia będą, Prezes nie poda się do dymisji, a maść na ból d.... możecie kupić w aptece.

62

bywalec vabank ~bywalec vabank (Gość)12.01.2020 17:25

Więcej zdjęć niż bramek...

44

kibic ~kibic (Gość)12.01.2020 12:34

Ekipo byłych członków, niedoszłych piotrkowskich handballowych blogerów i całej reszty kanapowych Januszy, to jest Wasze pięć minut. Czas start, tylko litości nie o Suzuki i zdjęciach, bo to już było.

45

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat