A na oddanie krwi przez dziecko to nie powinna być zgoda rodziców? Pytam tych co się znają na temacie.
Niech przyjada w piatek do Heringa to zbiora ze 100 litrow.Od kilku tygodni pracownicy maja zakaz oddawania krwi w poniedzialki i piatki.Inspekcja pracy w Piotrkowie powiadomiona,ale maja to gdzies,pewnie siedza w kieszeni u pana dyrektora.
Szkoda że poprzez różnorodne akcje w terenie (które popieram) stały punkt przy ul .Słowackiego jest nieczynny i wielu honorowych dawców przychodzi i całuje klamkę. Może spróbować tak zorganizować pracę aby punkt pracował jednak codziennie mimo prowadzonych akcji w terenie gdyż wielu dawców planuje oddanie krwi ustawia sobie tydzień lub dzień a tu zonk akcja w terenie. Ja ta w tym roku trafiłem co najmniej cztery razy a jestem osobą pracującą i zwolnień nie biorę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!