To granice miasta w stronę Rozprzy są do ul. Eryka, bo tam kończy się naprawiona (nie nowa) nawierzchnia?
Naprawa dróg powinna być normalnością, a nie WIELKIM wydarzeniem medialnym.
To bardzo zła informacja!!! Tam jezdnia była dobra i jeszcze bez dziur wytrzymała by ze 2 lata!
Dlaczego w gorszym stanie ulice: Wolborska nie została nawierzchnia wymieniona?, Wojska Polskiego? Albo Żelazna czy Roosevelta?
Ja się pytam!!!
a gdzie ksiądz z kropidłem? Jak nie poświęci to się droga będzie psuła i będą kolejne pieniądze wyrzucone w błoto. Co za niedbalstwo urzędników.
A przy rondzie bliźniaczym...tragedia.Sluzby ograniczają się tylko do ścinania kolein i posmarkaniu dziur.
To granica miasta nie przebiega na wysokości ulicy Moryca? Do Morycy to jeszcze trochę brakuje.
Po roku to samo będzie jak wykonawcą jest piotrkowska firma znana z kiepskiej jakości asfaltu i krzywych zapadających się chodników
Kiedyś jechałem tą ulicą, słonko świeciło a asfalt był czarny
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!