I znów cały ruch skierowany na drogę 91. Sznur aut na wąskiej drodze, przez wsie - dobrze, że nie doszło tu do nieszczęścia - taka to alternatywa do drogi szybkiego ruchu.
Rowerkiem zawsze i wszędzie, nierzadko nawet szybciej. Dalej jeździjcie tymi trumnami.
Kto takie kalectwa dopuscił na nasze drogi mam na mysli TIR-y i czesto widze jak jeden drugiego wyprzedza i prawie sie ocierają o siebie a jeszcze lepszy widok jest z wiaduktu na trase wtedy dokładnie widac jak mało miejsca mają na swoich pasach i o nieszczescie łatwo a wystarczy drobna nieostrożnośc i karambol gotowy.Dal tych ciężarówek pasy ruchu sa za wąskie stanowczo a do tego jeździ sporo wariatów tak to określić trzeba i do tego są tacy co nie robią przerw bo łatwo tahograf obejśc by na wykresie się zgadzało a w rzeczywistości kierowca nie mażadnej przerwy chyba ,że przy załadunku tylko
W tym przypadku to ktoś powinien bęknać za oznaczenie tych robót i zwężenia, a w zasadzie za nie oznaczenie. Polski standard.
W tym przypadku to ktoś powinien bęknać za oznaczenie tych robót i zwężenia, a w zasadzie za nie oznaczenie. Polski standard.
Do [gość] Widać to Ty człowieku pojęcia nie masz jak napisałem tahograf mozna obejść i sa do tego zabawki które to robią a wtedy zatrzymywac na przerwy nie muszę i na wykresie wszystko sie zgadza są przerwy zgodne z prawem .Kolej pokrzywami zarasta a ciężarówki trują środowisko i powodują wypadki .Kierowcy ciężarówek nie zważaja na innych wjeżdżają na ronda gdy inni na nich są zajeżdżając drogę co nie raz widziałem znajdujac sie w takiej sytuacji a jazda na czerwonym świetle to norma dla nich bo co takiemu mały pojazd podskoczy
Dzień wcześniej ta sama droga zablokowana - między Kamieńskiem a Piotrkowem - spalił się ciągnik TIR-a.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!