taka atrakcja dla ludzi że jak straż jechała to nie miała jak przejechać filmiki kręcili nawet krytykują chłopaka który przez płot skakał i spadł z niego :) my strażacy to jeden za wszystkich wszyscy za jednego
Dozorowanie było i jest obowiązkiem właściciela od początku. Trzeba to teraz zalecac? Ciekawe czy byl monitoring i kto tego pilnował?
Szukać trzeba tam gdzie ktoś na tym zyskał. Ubezpieczenie chyba duże ktoś przytuli
Mam 500 złomowych opon i 500 kg różnych plastyków - jak je w prosty sposób z utylizować ? Chodzi o to żebym nie musiał płacić . Posiadałem też złom stalowy i miedż ale to już sobie sprzedałem. Biznesmen
Zbadać szczegułowo ,jeżeli jest coś podejrzanego osądźić sprawiedliwie.
Jeżeli oszacowane koszty to 200 tysięcy zł .
Ciekawi jesteśmy jakie są koszty akcji gaśniczej,i czy zwróci to ubezpieczyciel tego bałaganu."KRGP.
A strażnicy miejscy też tam byli i wystawili mandat właścicielowi za zanieczyszczanie powietrza? Ktoś z ochrony środowiska mierzył ilokrotnie zostały przekroczone normy? Biednemu biznesmenowi spaiły się stare rudery i poniósł straty dobre żarty. A ja wrzócę foliówkę czy butelkę plastikową żeby piec rozpalić to truję środowisko.
Ukarać Derewende za brak nadzoru nad niebezpiecznymi odpadami!!!!!!!! I czy w koncu władze miasta ukrócą nagminna spalanie śmieci w okolicach Topolowej!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!