Pokazać ich mordy w gazecie Piotrkowskiej i przed każdym z wejść do fokusa wywiesic zdjęcia.
Panie Dzidku, jak się nie dorobią? Proszę zobaczyć naszych wielce szanownych polityków od lewa do prawa, jacy są ustawieni z dwa albo trzy pokolenia naprzód. Obiecują, kłamią, oszukują i kradną na potęgę nasze zaufanie i poparcie i co....? Ich na wierzchu, a biedni i skołowani ludzie, jak są biedni i omamieni, tak są!
sam niedługo zacznę kraśc moi mili bo od roku nie mam pracy, nie mam znajomosci, urząd pracy nie istnieje, więc wisi mi to. lecz ja się zabawiw rodem z GTA, nie będzie tak łatwo moje miłe pieski :)
wychodzi na to że każdy orze jak może jestem ciekaw czy Ci którzy wypowiadają się tak drastycznie nie mają nic na sumieniu a może porostu dorobili się na niesczczęściu innych i cieszą się z ich garba życiowego!
Ale na internet cie stać więc ...
Każdemu złodziejowi powinno się ucinać ręce. a nie 5 lat na garnuszku państwa. No bez jaj
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!