dobre dowcipy przy koncu tygodnia;)
I prawidłowo więzienia taki i tak są zapchane. Dobrą sprawą są roboty publiczne i dość pożyteczne. Młody wiek tych ludzi spowodowałby, że więzienie jeszcze bardziej by ich zdemoralizowała niż naprowadziła na prostą drogę. Do tego zamknąłby im furtkę do normalnego funkcjonowania w społeczeństwie, zarabianie, a co za tym idzie siedzenie nawet po wyjściu na garnuszku państwa.
A tak odwalą roboty publiczne - np hospicjum itp. to może im się oczy otworzą .
Gdy czytam coś podobnego co napisał "Tartu" to nie wiem czy się śmiać czy płakać nad losem tych gówniarzy. Gdzie są ich rodzice, gdzie ich wychowanie? Co z nich wyrośnie?
Łapy obciąć albo jak w średniowieczu ucho żeby każdy wiedział że obok idzie złodziej i musi się mieć na baczności.
bo tak powinno byc :/
Chciałbym zauważyć, że 17 i 18 lat oznacza, że co wyrosło to jest i tylko łamiąc gówniarza można go naprostować. Tutaj nie bardzo jest już miejsce na wychowanie, żelazo wykute i zimne od dawna, możesz próbować je kształtować, ale nic z tego nie będzie już.
A ja się zapytam na tym forum: "O jaki market chodzi przy ul.Słowackiego?!". Czy to tajemnica?!.
Akurat byłem wtedy w tym owym markecie. A ja się dziwiłem czemu szef ochrony chodził w koszulce a nie tak jak zwykle i fakt w pewnym momencie rozbrzmiał alarm a najpierw grali na grach a dokładniej na xboxie. To wiadomo o jaki sklep chodzi ;)
A o co Ci chodzi? http://sjp.pwn.pl/szukaj/skra%C5%9B%C4%87
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!