Znajdziesz nasz skup aut w Warszawie, To dzięki nam z łatwością kupić nowy lub używany samochód. Zachęcamy zapoznać się z naszą ofertą. http://s-car.pl/
Myślę,że kiedyś powinno się wrócić do obcinania łap za takie draństwo...
Proces zbędny - barany schwytane na gorącym uczynku.
Baranów nie brakuje nigdzie, jedni kradną radia, inni ustawiają przetargi, jeszcze inni koperty traktują jak coś-co im się należy - wszystko do czasu!!!!!!
Przeprowadzić przez całe miasto żeby każdy widział jak wyglądają + publikacja zdjęć w sieci oraz pokrycie kosztów za wyrządzone szkody! Kara wystarczająca!
No i wpadli. A jedno radio właśnie mi ukradli, bardzo dobrze skur*** !
na slowackoego na petli tez ukradli mi radio ale zeby odebrac je z komendy nie realne zal.pl
Dobrze im tak niech dostaną największą kare.Bezmózgowce kraść auta w centrum miasta.Dobrze że ich złapali.Niech sobie u siebie w mieście albo wsi kradną a nie w piotrkowie.
Dobrze im tak niech dostaną najwyższą kare.Jacyś nienormalni kto kradnie auta w centrum miasta.Dumna jestem ponieważ mój narzeczony ich przegonił ale nie zdążył ich złapać,ale dobrze że ich złapali a za to powinni im łapy poucinać
Może niezupełnie zbędny, ale na pewno powinien być krótki.
A bez łap byłoby im trudniej kraść, ale za to łatwiej robotę znaleźć, niż z łapami - wszak dziś grupa inwalidzka często ważniejsza niż kwalifikacje. :)
A tak poważnie, to w tego typu przypadkach o wiele skuteczniejsze i tańsze niż kara więzienia byłyby kary fizyczne (może nie obcinanie łap, ale solidne manto na plecy lub dupę, tudzież dyby), wysokie kary finansowe, albo upublicznienie wizerunku z odpowiednią notatką... Więzienie nie zawsze odstrasza, ale wpierdolu albo wytykania palcami na ulicy to się każdy boi...
Taa, pod warunkiem, że za pisanie takich głupot będzie się obcinać głowę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!