Już nie mieli co kraść,tylko drewniane palety. Jak ich podadzą za kradzież palet,to inni więźniowie padna że śmiechu.
Na początku nadmienię, że nie pochwalam całego procederu okradania pracodawcy, ale ja im się wcale nie dziwię że go okradali. Wiadomo jakie na magazynach są zarobki. 1500-2500 na rękę. Dorobić sobie parę groszy co miesiąc każdy by chciał. Sam pracowałem kilka lat w Rokszycach i wiem jak to wygląda zarówno z pozycji magazyniera, jak i kierowcy. Wina jest obopólna.
Ale wracając do tematu, gdyby pracodawca traktował pracownika jak człowieka, i już nawet nie chodzi o pieniądze, ale o atmosferę w pracy, to pracownik nawet nie pomyślałby o kradzieży. Ale dla niektórych byznesmenów magazynier to niewolnik. Ale z drugiej znowu strony, nikt nie każe im tam pracować za takie pieniądze.. Do szkoły, albo zrobić kursy i zmienić pracę na inną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!