to nic nie jest dziwnego każdy jakoś sobie kombinuje aby żyć moze bardziej pisać o pani prezydent z warszawy co robi i kiedy zaczną o niej pisać bo do tej pory śmieje sie ze sprawiedliwosci w naszym kraju
Podejrzewam, że biedactwo do szkoły miał pod górkę, zawodu też żadnego nie zdobył, to i pracę (a za tym płacę) miał wymagającą wysokich kwalifikacji - dwóch rąk. I taki się dziwi, że mało zarabia... Chciałby dyrektorską pensję, gdy jego wartość na rynku pracy jest bliska zeru.
Za tłumaczenie, że kradł, na miejscu sędziego pociągnąłbym wyrok z górnej półki.
Dlaczego nie dziwią mnie wpisy, które bronią złodzieja? Cały PT - w niedzielę do kościółka, a po mszy można kraść, napadać itd. Polski katolicyzm..... Wszystko na pokaz...
i dziwic sie ze polscy przedsiebiorcy biora ukraincow jak polakom nie dadza zarobic a sami nie wiadomo ile by chcieli...
W całej tej sytuacji tkwi pewien paradoks. Zasadniczo kradnie się po to, żeby żyć pracą się nie hańbiąc. A ten osobnik wykazał wyjątkowe poświęcenie - aby kraść, był skłonny nawet pracować! W złodziejskim fachu ma chyba miejsce jakaś ewolucja. ;)
Zastanawia mnie jeszcze jedno: dlaczego napisano, za ile ukradł, a ile zarabiał to już nie?
A tak już poważniej, to dziwi mnie to przyzwolenie w poniższych komentarzach na "dorabianie sobie" w taki sposób. Określenie "za mało" jest pojęciem względnym, a podpisując umowę, zaaprobował warunki pracy. Cóż, każdy chciałby zarabiać jak najwięcej, ale jeśli sytuacja zmusza do podjęcia pracy za niewygórowaną stawkę, to po prostu trzeba żyć skromniej, nie może być to usprawiedliwieniem kradzieży!
A Zetpri - Eko, największe paproki w Polsce, kiedy zrobią tę kanalizację na Rondzie? Dzisiaj 20 minut MZK-a była opóźniona przez nich.
Bzdury takie niektórzy tu piszą ze szkoda oka strzępić , zebyscie wiedzieli jakie przekręty nasi stróże prawa robią .... to byscie sie za głowe złapali...
Zgadza sie dajcie zarabiac normalnie !! kazdy kombinuje na boku , bynajmniej wiekszosc !!
co się dziwić, że szczyl kradnie - w końcu złodziej i prostytutka to najstarsze profesje świata
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!