Ogromna tragedia dla dzieci....w tak młodym wieku stracić matkę. Wyrazy współczucia dla rodziny....
Ehhhh te tirowcy,plagą polskich dróg
na paletach wiozą śmierć nie żywność
Brak umiejętności to pierwsze,a drugie filmiki,fb itp
Powinny być kamery w kabinach montowane obowiązkowo
Nie ma dnia bez wypadku z tym mieście. A ostatnio coraz częściej śmiertelne
Nagminne zdarzenia/wydarzenia w Piotrkowie Tryb. to WYPADKI drogowe z udziałem pieszych oraz kierowców. Niech zarządzający miastem wezmą to pod szczególną uwagę. Z dnia na dzień jest coraz gorzej.
Prawo jazdy dostają głąby, a ci co potrafią jeździć i jeżdżą ostrożnie to zdać nie mogą. Ot cała tajemnica.
A co z kierowcą tira? Zasłabł? Iloma dawkami był szczypany? Żal tej młodej kobiety i jej dzieci..
Kierowcy są zmęczeni by zarobić musza się wyrabiać a wiem co mówię. Jeździłem czasem na wyspy promem do Holandii to był odpoczynek dalsza droga lądowa do samego domu nawet chwili postoju nie było. Ktoś powie ,ze Tachograf jak to możliwe. Da się są takie sposoby ,że kontrola nigdy nie wpadnie na to . Rzuciłem tą pracę znalazłem inną mogłem autobusami jeździć ale tak jak TIR-y to nie dla mnie chociaż mam dużo lat za kierownicą i bez wypadku. Co to za życie kierowcy w trasie za marne pieniądze szkoda swojego życia marnować
Coraz więcej osób zasłabła za kierownicą zaszczypanych... Tragedia dla innych uczestników ruchu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!