metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkanka ~mieszkanka (Gość)04.07.2013 08:09

BUDOWA MOSTU W PRZYGŁOWIE = KORKI = KOLEINY NA DRODZE.
REMONT MOSTU W SULEJOWIE = KORKI = KOLEINY NA DRODZE.
ALE CO Z TYM, ŻE SIĘ ROBIĄ KOLEINY JAK W LATACH 2014 - 2016 MAJĄ ROBIĆ REMONT I BUDOWE DROGI NR 12 I NR 74 DO PARAMETRÓW DROGI EKSPRESOWEJ NA ODCINKU PIOTRKÓW - RADOM I PIOTRKÓW - KILECE. DOPIERO WTEDY BĘDA KORKI. TAKI KOREK PRZY MOŚCIE JEST NIC W PORUWNANIU Z TYM CO NAS CZEKA, ALE TO TYLKO SULEJÓW CENTRUM POLSKI I MIEŚCINA W KTÓREJ ŁĄCZĄ SIE DWIE KRAJKÓWKI. MIESZKAŃCY DAMY RADE. JA CODZIENNIE RANO I PO POŁÓDNIU 2 GODZINY KORECZKA TO JAK MIÓD NA MOICH USTACH. SAMA PRZYJEMNOŚĆ. A JAKA MAM WERWE W PRACY:-) PATRZ NA MNIE A NIE PODCHODŹ.

00

bunny ~bunny (Gość)04.07.2013 08:41

wczoraj jechałam do Sulejowa 2,5 godziny , z PT wyjechałam o 15 a dojechałam po 17.30. Jakaś masakra !!

00

P51 ~P51 (Gość)04.07.2013 08:55

"mieszkanka" napisał(a):
W PORUWNANIU

"mieszkanka" napisał(a):
PO POŁÓDNIU

Współczuję pracodawcy ;->

"mieszkanka" napisał(a):
W LATACH 2014 - 2016 MAJĄ ROBIĆ REMONT I BUDOWE DROGI NR 12 I NR 74 DO PARAMETRÓW DROGI EKSPRESOWEJ NA ODCINKU PIOTRKÓW - RADOM I PIOTRKÓW - KILECE.

Znowu nie uważałaś na lekcjach...Ta droga ma przebiegać nowym szlakiem, więc na "starej" ruch będzie po staremu.
Styl charakterystyczny dla dziecka neostrady - frustracja pomieszana z brakem znajomości netykiety.
Nie wypada KRZYCZEĆ...

00

zak ~zak (Gość)04.07.2013 09:02

najszybszy objazd na Opoczno - trasą S8 do Tomaszowa na 3, ostatni zjazd, dalej droga 48 przez Spałę do Inowłodza i na 726 do Opoczna (726 już po remoncie przejezdna choć jeszcze stoją znaki o objazdach). Kto na Radom w Inowłodzu za mostem w lewo na Poświętne dalej drogą 48 do Radomia

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.07.2013 09:34

"P51" napisał(a):
Znowu nie uważałaś na lekcjach...Ta droga ma przebiegać nowym szlakiem, więc na "starej" ruch będzie po staremu.

Masz bana na google, czy wykorzystałeś już limit darmowych wyszukiwań? http://www.gddkia.gov.pl/pl/399/inwestycje-i-remonty

Cytuję:
Zgodnie z obowiązującymi zapisami Programu Budowy Dróg Krajowych 2011-2015 planuje się również realizację następujących inwestycji:
(...)
II. Drogi ekspresowe:
- Budowa drogi S12 odcinek Sulejów - Radom - Puławy - Kurów
- Przebudowa drogi krajowej nr 12/74 do parametrów drogi ekspresowej, odcinek Piotrków Trybunalski - Sulejów - granica województwa świętokrzyskiego.

Komentarz był edytowany przez autora: 04.07.2013 09:37

00

kruszyna ~kruszyna (Gość)04.07.2013 11:23

a tego remonyu nie można było zrobić po wakacjach tulko teraz kiedy ruch jest najwiekszy gratuluje pomysłu

00

he ~he (Gość)04.07.2013 11:29

powinni remontowac 24h a auta powyzej 3,5t zakaz wjazdu na sulejoww objazd przez przedborz i tomaszow a policja powinna tego pilnowac po remoncie mostu droga miedzy sulejowem a przyglowem bedzie do remontu przez tiry

00

P51 ~P51 (Gość)04.07.2013 12:09

"Piotrkowianin" napisał(a):
Masz bana na google, czy wykorzystałeś już limit darmowych wyszukiwań? http://www.gddkia.gov.pl/pl/399/inwestycje-i-remonty

Ach,cóżbyśmy zrobili bez Ciebie ;-)

"he-" napisał(a):
powinni remontowac 24h a auta powyzej 3,5t zakaz wjazdu na sulejoww objazd przez przedborz i tomaszow a policja powinna tego pilnowac po remoncie mostu droga miedzy sulejowem a przyglowem bedzie do remontu przez tiry

Pisałeś z "komurki"?

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)04.07.2013 15:23

"P51" napisał(a):
"he-" napisał(a):
Pisałeś z "komurki"?

W którym miejscu On zrobił błąd? Nie masz się czego czepiać?
Wypowiadaj się merytorycznie, a jak nie masz nic do powiedzenia to siedź cicho.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)04.07.2013 19:15

Nie będzie siły robić w polu po tak długim powrocie z pracy w mieście.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat