Z roku na rok więcej aut, więcej sprzedawanego paliwa i więcej podatku drogowego.
Pieniędzy na remonty ulic nie ma, trzeba latami czekać aż wyremontują kawałek 500m jezdni.
Ja sie pytam więc, gdzie one są ?
Pan Chojniak zostanie w historii miasta jako ten, który miasto zapuścił kosztem jednej dzielnicy, zadłużył, a także pożegnał wielu mieszkańców, którzy wybrali inne tańsze miasta na miejsce swojego zamieszkania.
Właśnie zajmują się rondem ktore już jest zamiast postawić rondo na żelaznej gdzie jak dla mnie jest to obowiązkowe miejsce
To już zakrawa o paranoje!!! Rosevelta, Wojska Polskiego, Rakowską, Wolborską, Żelazną jeździć się nie da bo głowę chcę urwać a tu proszę. Czy Prezydent Miasta Piotrkowa wraz z Radnymi kompletnie już postradali rozum??? Wszystko musi być robione pod publikę? Wybory idą to tylko centrum ma ładnie wyglądać? Wspomnianymi drogami jeździć się nie da! Są to jedne z najbardziej obciążonych ulic, karetki przywożące ludzi do szpitala unoszą się niemal w powietrzu dojeżdżając na miejsce. Opamiętajcie się w końcu!!!
W Piotrkowie można by kręcić filmy związane z II Wojną Światową. Rozsypujące się kamienice dookoła rynku i wojska polskiego już mamy. Dźwięk bombowca, który codziennie od rana późnej nocy funduje nam SKYVAN z pobliskiego lotniska też już mamy. Pozdejmować reklamy i można kręcić film. Brawo Piotrków.
bez komentarza niech się Roosevelta.Dmowskiego i żelazna przejada.Rzygać się chce dramat władz
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!