Goodbye RD, w tym wieku to na zasiłek przedemerytalny, już się nagodałeś chłopie. Pracować to ci się za bardzo nie chciało, więc wystarczy, aż nadto.
z Facebooka: Czy ktoś się zastanawiał czy Roman Drozdek mówi prawdę? To ja odpowiem z uwagi na stycznosć z tym Panem: bardzo często duzo obiecuje a później tego nie dotrzymuje. Czy to jest katolik? na jakiego "pozuje" Pan Roman.
Wy z Ziębą to taka udawana rywalizacja. Oglądałem Wasze zdjęcia z zebrania OSP z Woźnik. Robicie ludzi jak chcecie.
Panie "Wójcie": promuje sie Pan na spotkaniu w Oprzężowie: Porozmawiajmy o przyszłości. Ludzie w Oprzężowie powiedzieli już nie biogazowni u Pana K, a Wy nadal próbujecie to przepchnąć. Widzę że znowu trzeba protestować.
Niech Pan nie maluje trawy, jaki Pan jest dobroduszny i próbuje Pan zjednać ludzi wierzących. Wiekszego zakłamania jak u Pana nigdzie nie widziałem. Piękne słowa nie pomogą.
Romek przestań mainpulować. Ludzie w Kozierogach i Krężnej najbardziej boją się i sprzecijają biogazownii. A ty próbujesz to zminimalizować na rzecz tego że ludzie mówią o remoncie drogi powiatowej. Próbujesz ukryć najważniejsżą rzecz jaką jest biogazownia pod płaszczykiem innej. Zdecydowane nie dla takiej twojej "polityki". Jesteś dobry przyznam to ale w manipulowaniu ludźmi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!