Boże ludzie jacy wy jesteście wredni i nie potraficie zrozumieć innych ludzi tylko ziajecie ta nienawiścią do wszystkiego co jest nie tak po waszemu zrobione w naszym mieście tylko potraficie krytykować ludzi i wyzywać ich skoro wam się coś nie podoba to po prostu zamknięcie się i nie wpisujcie takich obelgi albo głupich komentarzy tylko zachowajcie to dla siebie
I to jest nasza odpowiedź na Halloween, odpowiedź na miarę naszych możliwości. Nie będzie amerykaniec pluł nam w twarz, a żabojad jadł widelcem bez naszej wiedzy. Wielka Polska.
W Halloween dzieciaki same się bawią, u nas korowód ciemnogrodzian prowadzą sukienkowi.
" I usłyszałem inny głos z nieba mówiący:
«Ludu mój, wyjdźcie z niej,
byście nie mieli udziału w jej grzechach
i żadnej z jej plag nie ponieśli:
bo grzechy jej narosły - aż do nieba".
Czy to nie przypomina kryjówki demonów? Jeżeli w kościele odchodzi się od Boga i od Jezusa na rzecz korowodu trupów to ja już nie chcę należeć do katolików. Ten lud oddalił się od Stwórcy. Czemu nie czytacie Pisma, które dał nam Bóg, tylko wierzycie ślepo w to, co wam mówią i dajecie się prowadzić jak barany na rzeź. Nie bierzcie udziału w tych rytuałach! Boga się bójcie!
Bardzo dobry pomysł aby przeciwdziałać halołinowi czyli czczeniu diabła popieram i precz z diabelskim halołinem czy jak to tam zwą
Wydaje mi się że w tym korowodzie brało udział około 3-4 tysięcy ludzi .Brawo !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!