Paranoi ciąg dalszy. Dziecko kichnie i 1000 osób do aresztu domowego na 10 dni
Kupiłam test i wylałam na niego ..... COLĘ. Wyszedł PoZyTyWnY. Paranoja
te testy nie wykrywają żadnej choroby C19 tylko koronawirusy, wszelkiej maści, które istniały przed tym całym cyrkiem i paranoją,możemy mieć antyciała pochodne DNA i z tąd ci "bezobjawowi chorzy" czyli po prostuj osoby zdrowe, to nic innego jak podbijanie statystyk, koronawirusem można to sobie robic do woli, Ci którzy stoją za tym globalnie by pchnąć jakąs swoją agendę lepiej tego wymyślić nie mogli, to jest perfekcyjny kozioł ofiarny to robienia czego się żywnie podoba
Słowo-klucz: PROCEDURA. Algorytm postępowania dla ludzi bezmyślnych, do automatycznego wykonania bez zastanawiania się nad ewentualnymi konsekwencjami.
Podziękujmy w tym miejscu ministrom i innym urzędasom, że te procedury postępowania z test-pozytywnymi są tak łagodne. Mogli go przecież na miejscu spalić miotaczami ognia, bo w sumie dlaczego by nie?
A co ze słynnym RODO?!
Jeśli koledzy, to pewnie też i całe rodziny tych kolegów. I teraz dobrze to sobie przeanalizujcie, bo mamy tu do czynienia z typowym efektem motyla: chłopak łamie rękę, w efekcie czego ograniczeniu wolności może zostać poddane nawet kilkaset (!) osób.
Szkoły ewidentnie ZGŁUPIAŁY NA COVID.
I teraz należy postawić kluczowe pytanie: jaki jest sens dalszego posyłania dzieci do szkół, które zgłupiały?! Według mnie lepiej nie ukończyć żadnej szkoły, niż taką zgłupiałą.
A może wprowadzić szczepionki obowiązkowe, bo być może będę chroniły.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!