Region piotrkowski i województwo łódzkie to bardzo specyficzne miejsca. Zarobki najniższe a zachorowania na koronkę najwyższe. Po prostu czarna dziura.
Zadam informacji czy ktos z Piotrkowa zachorowajest obowiazek sluzb zeby nas informowc-wszak tu w wielu przypadkach chodzi o zycie.
ale wy wiecie, że te testy to tylko Vipom robią ? dlaczego nie słyszę o jakieś Grażynie że zachorowała tylko o ministrze środowiska
A w Hearingu dzień jak codzień, jak gdyby nigdy nic... To się skończy tragicznie
W cieniu tego całego koronawirusa https://oddechzycia.pl/nauka/w-polsce-co-roku-z-powodu-zapalenia-pluc-umiera-12-tysiecy-osob-swiatowy-dzien-zapalenia-pluc/ Teraz każdy zgon to będzie wina niby wirusa
Zrobiło się ciepło i ludzie wyszli na spacer jak widzę młode mamy z dziećmi to mi słabo.Nie wychodzicie z dziećmi nie nawracajcie ich bo za kilka dni będziecie trwać włosy z głowy
Odpowiedź dla Hiacynty i lekarza.Piłat rzekł do Jezusa"Mam władzę,że wszystko z Tobą mogę uczynić.Na to Jezus jemu odpowiedział"nie miałbyś władzy nade mną,jeżeli nie dano by jej tobie z góry".Hiacyntowa i lekarzu ,czy wasz umysł jest w stanie to pojąć.Został wam tylko pilot o tv.Życzę wam zdrowia.
To sie nie skonczy puki ludzie nie usiada na tzw dupach bo mysle ze to ich nie spotka w innych wojewodztwach wiekszych jest mnie ludzi chorych a w Lodzkim musi byc rekord bo slonce wyszlo to trzeba zrobic z siebie lady gage i na miasto troche mozgi wlaczcie bo przez swoje latanie po miescie liczba rosnie takich to bym wziela i zamknela na klucz w domach aby nie niszczyli zdrowia innym
Na pewno będzie więcej zakażeń bo wszyscy nagle ojczyznę pokochali
No a Bruksela mówiąc delikatnie daje du..y Pochowali się w gabinetach żeby czasem nikomu nie podać ręki albo jeszcze żeby ktoś nie kichnął w towarzystwie. Zawiedli na pełnym froncie szczególnie Włochów. Myśle że to są ostatnie podrygi tych zjadaczy pieniędzy.
Dzisiaj na nocnej zmianie na Woli Bykowskiej w ID 2 ukrainki miały gorączkę i kazali im iść do domu zamknięcie magazynów to tylko chwestia kilku dni
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!