Zamknijcie wkoncu ta cholerna wylegarnie w gluchowie jaka jest zalando oraz amazon
żaden ze wspomnianych lokali nie jest restauracja, a żaden z cytowanych właścicieli restauratorem, swoją drogą wybór tych miejsc jest fatalny
Jak postąpi, jak się zachowa Magistrat Piotrkowa .............. a może tylko stuli uszy ? ? ?
Sytuacja jest faktycznie bardzo trudna dla Waszej branży (i nie tylko). Mam nadzieję, że wszystko niedługo wróci do normy i jakoś to przetrwamy! Trzymam kciuki!
Bardzo współczuję restaratorom ale bardziej ludzia co tam pracowali zarabiając 1800 zł i nie mają oszczędności A teraz moga zostać bez pracy i o ile przedsiębiorcy otrzymają wsparcie tak zwykli ludzie nie.
Niektóre restauracje to już dawno powinny być zamknięte i to przez sanepid..Jako dostawca wchodzę od zaplecza i wiem co mówię.
jutro zjem pizze z DG, a co mi tam, raz w życiu moge być gruby, i jak to mowia, najpierw masa potem rzeźba
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!