No a wczoraj ta jedna osoba, która niestety zmarła, pochodziła w końcu z miasta czy powiatu ?
To jest koronaświrus, a nie koronawirus.Czemu takimi bredniami straszycie ludzi.
Powinni Nas również przebadać jak górników ,przecież tutaj jest też sporo zachorowań ,,,,za darmo nic nie zrobią ,czyli trzeba wymyślać objawy?
Ja biorę pożyczki i się bawię teraz, bo nie wiem kiedy mnie dopadnie.
Dziękuję za te informacje. Ale Ci śmieszni komentatorzy to widzę że ciągle się interesują sytuacją zarażeń. I takie bardzo śmieszne dają teksty, że boki zrywać. Sami mądrzy. Ale po co to czytają jak ich nie interesuje. Do roboty niech się wezmą. Pozdrawiam
czy jeśli podetnę sobie żyły bo nie mogę już patrzeć na tą propagandę, to zanotują mnie jako ofiarę berło wirusa??
Włodarze tego miasta i powiatu, podajcie jaki jest stan zatrudnienia , bezrobocia i czy oprócz zatrudniania obcokrajowców Polacy też mogą znaleźć godną pracę / czy tylko mają czekać na zwolnienie z niej/, czy jest szansa na nowe inwestycje, to mnie najbardziej INTERESUJE.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!